Perhosen historia

Olen kantanut jo vuosia sisälläni profetiaa koulusta sekä pitänyt monenlaisia varustamispäiviä sekä viime vuosina zoomeja erityisesti profeetallisille ihmisille, kuitenkin totuus on, että moni meistä tarvitsee kokonaisvaltaisempaa ajanjaksoa oppia kaikkea sitä, mitä perusta ja pohja Kristus-identiteetissä on. Ihan kaikki tarvitsevat perustan ja kaikkien viisitahoisten armoja. Viime talvena alkoi Cityllä rukousprosessi, jossa Elina Saukkonen profetoi vahvasti koulun tulemisen tänä syksynä. Siihen hetkeen Jumala laski varmistuksen ja vahvan Pyhän Hengen aamenen, että koulu tulee alkamaan syksyllä. Aloin liikkua uskon varassa kohti sitä pienin Jumalalta tulleiden askelten turvin. Prosessissa Jumala näytti vähän kerrallaan, mitä ollaan rakentamassa, ja aloitimme pioneerikoulun nyt syksyllä. Koulun nimi vahvistui minulle kun olin rukoilemassa kesällä ystäväni kotona, olin miettinyt jo pitkään nimeä ja kuulin Jumalan sanovan, että koulun nimi on Perhonen. Mietin pitkään, onko se edes sovelias nimi kunnes palaset alkoivat loksahdella paikoilleen.

Ensimmäinen vahvistus tuli tekstiviestinä ihmiseltä, joka ei tiennyt koulun nimeä. Toinen tuli, kun olin pitämässä ensimmäistä koulun visiotilaisuutta ja Cityn sisällä lenteli perhonen minua vastaan. Seuraavana aamuna heräsin suljetusta makuuhuoneesta Jumalan läsnäolossa ja minun päälläni ilmassa lepatteli perhonen. Jumala alkoi puhua uskovien ja seurakunnan metamorfoosista. Lopulta se tuli esiin myös Bethelin lavalta Kris Vallotonin saarnatessa monta viikkoa putkeen metamorfoosista. Sen jälkeen oppilaaksi aikovilta alkoi tulla tarina toisensa perään siitä, miten Jumala käytti perhosia puhuessaan heille kouluun tulemisesta. Lopulta ymmärsin tämän koulun kantavan myös Cityseurakunnan perustajan jo Logos raamattukoulussa alkanutta manttelia. Kesällä minua siunattiin myös hetkellä, jossa ihan spontaanisti Saksassa toimivan vastaavan opetuslapseuskoulun johtaja laski käden minun päälle ja siunasi minut uuteen tehtävään. Näin koin hengessä vahvan latauksen ymmärtää tätä opetuslapseuspolkua.

Niin monet asiat alkoivat loksahdella paikoilleen. Profeetalliset äänet ympäri maailman ovat nyt alkaneet puhua metamorfoosista. Tartuinpa ihan viime viikollakin erääseen kirjahyllyssäni odottavaan kirjaan ja eikös se löytynyt siitäkin. Tulla Kristuksen kanssa yhdeksi. Kaikki se, mikä kasvattaa meitä Kristukseen, kätkeytyy Häneen ja saa lentämään  yhdessä hänen kanssaan. Seurakunnan metamorfoosi on alkanut. Sana metamorfoosi löytyy Raamatusta siitä kohtaa, missä me muutumme Kristuksen kaltaisuuteen.

Olen myös syvästi kiitollinen Sepolle sekä Jasminille ja muillekin mukana olijoille, siitä, miten he ovat olleet mukana perustamisessa ja koulun kantamisessa. Ilman Cityn upeaa tiimiä ei oltaisi tässä pisteessä Perhosen lentoa.

15.11.21 Hanna Matikainen, Helsingissä