NÄKY JA STRATEGIA

CITYN NÄKY

Cityseurakunnan näky kuvataan lyhyesti kuudella sanalla, jotka alkavat samalla kirjaimella:

  • Voita (= evankelioi Pyhän Hengen voimassa ja voita sieluja vastuullisesti)
  • Vapauta (= vapauta uusia uskovia valheista suhteessa Jumalaan ja omaan itseensä)
  • Vahvista (= vahvista uusia uskovia ja juurruta heidät Kristukseen)
  • Varusta (= opetuslapseuta, tunnista kutsumus ja varusta niin, että se pääsee täyteen kukoistukseensa)
  • Valtuuta (= huolehdi, että ajan tullen uskova asetetaan tehtävään, ja valtuutetaan toimimaan siinä)
  • Valloita (= valloita ne alueet, johon Jumala on sinut tarkoittanut)

Cityn näkynä on palvella Apostolisena keskuksena myös laajasti Kristuksen ruumista näillä osa-alueilla.


NÄYN KUVAUS

Cityseurakunta on perheyhteys, joka tuo ihmisille Jumalan rakkauden ja Pyhän Hengen voiman ja auttaa tekemään heistä Jeesuksen opetuslapsia. Se varustaa opetuslapsia olemaan myös opetuslasten tekijöitä, valmiina palveluksen työhön, Kristuksen ruumiin rakentamiseen. Näin jokainen voi kasvaa kutsumuksessaan ja tulla valtuutetuksi sen mukaiseen palveluun. 

TOIMINNAN PERUSRAKENNE

Cityseurakunnan toiminnan perusrakenteena on viikoittainen sunnuntain jumalanpalvelus, jota on kutsuttu jo vuosia nimellä Viikkojuhla, ja sen rinnalla arki-iltoina kokoontuvat pienryhmät eli solut.

Viikkojuhlassa mukana olevien ylle välittyy Jumalan kirkkaus Sanan julistuksen, ylistyksen ja palvonnan sekä profeetallisen palvelun kautta.

Pienryhmissä toteutuu läheisesti uskovien perheyhteys, kun Jumalan rakkaus, keskinäinen huolenpito ja rakentuminen saa käytännössä tulla esiin.

Jeesuksen lähetyskäskyn mukaisesti Cityseurakunnan tehtävänä on julistaa evankeliumia kaikkialla niin, että Pyhä Henki voi uudestisynnyttää ihmisiä Jumalan lapsiksi, ja tehdä sen jälkeen heistä Jeesuksen opetuslapsia niin, että jokainen voi kasvaa hengelliseen aikuisuuteen ja löytää oman kutsumuksensa.

Pienryhmien lisäksi tapahtuu koulutusta monella eri tasolla, myös mentoroinnin suhteen, katso tarkemmin Apostolisen keskuksen ja raamattukoulu Perhosen kursseja.