Apostolinen keskus

VARUSTAMISPÄIVÄT

Tähtäimenämme on varustaa Kristuksen ruumista toimimaan eri osa-alueilla voittoisasti. Vahvistamme, varustamme ja valtuutamme toimimaan hengellisessä työssä tuomalla opetusta ilmestyksestä käsin sekä ohjaamalla jokaista palvelemaan myös käytännössä.

Varustamiskurssi Kalah-palveluun ETÄNÄ

. Opettajana Jasmin Saari
Mukana myös vierailevia opettajia
.
Alkaa 12.5. klo 18.00-19.30.
Kurssi etenee kahden viikon sykleissä eli joka toinen keskiviikko ja kurssiin kuuluu 12 osaa Välissä kesälomatauko.
Päivämäärät 12.5.-9.6..
Kesätauko.
Kesätauon jälkeen jatkamme:.
18.8. -8.12. Kurssi tapahtuu etänä Google Meet ohjelmalla, jotta osallistuminen on helppoa kaikkialta. Kurssi pitää sisällään monimuotoisen valmennuksen kokonaisvaltaiseen eheytymiseen sekä itseä varten että varustamisen muiden palvelemiseen. Kurssin aikana käsitellään mm. Identiteetin eheytymistä ja kasvua, Jumalasuhteen vahvenemista ja uskovan auktoriteettia. Kurssiin kuuluu teorian lisäksi käytännön harjoitukset. Kurssi on kokonaisuus, jossa koulutetaan käyttämään myös sitä varten kehitettyä materiaalia..
Kurssin hinta on 20€/henkilö/kerta.
Ilmoittautumalla saat linkin Google Meet ohjelmaan.

Maksutiedot:

Pankkitili: FI67 5722 4120 2501 03   I   Saaja: Citykirkko   I   Viite: 5050