Apostolinen keskus

OnLine -kurssit

Tähtäimenämme on varustaa Kristuksen ruumista toimimaan eri osa-alueilla voittoisasti. Vahvistamme, varustamme ja valtuutamme toimimaan hengellisessä työssä tuomalla opetusta ilmestyksestä käsin sekä ohjaamalla jokaista palvelemaan myös käytännössä.

 
 

Menossa olevat ja tulevat kurssit

online kurssi - syksy 2022

Apostolisen keskuksen onlinekurssi

Opettajina Seppo Pehkonen, Jasmin Saari, Hanna Matikainen ja vierailevia opettajia

Tähtäimenämme on varustaa Kristuksen ruumista toimimaan eri osa-alueilla voittoisasti. Vahvistamme, vapautamme, varustamme ja valtuutamme toimimaan hengellisessä työssä tuomalla opetusta ilmestyksestä käsin sekä ohjaamalla jokaista palvelemaan myös käytännössä.


Ilmoittaudu ->

Ilmoittautuminen avoinna

Koulutus tapahtuu Zoomin kautta joka keskiviikko klo 18.00-19.30. Kaikki ilmoitusasiat tapahtuvat sähköpostin kautta. Lähetämme Zoom-linkin kaikille ilmoittautuneille.
Ilmoittaudu mukaan

Varustamiskurssi Kalah-palveluun

Varustamiskurssi Kalah-palveluun

Kurssi pitää sisällään monimuotoisen valmennuksen kokonaisvaltaiseen eheytymiseen sekä itseä varten että varustamisen muiden palvelemiseen. Kurssin aikana käsitellään mm. Identiteetin eheytymistä ja kasvua, Jumalasuhteen vahvenemista ja uskovan auktoriteettia.

Lue lisää ->

Kurssi päättynyt

12 kertaa joka toinen keskiviikko. Kurssi toteutetaan ONLINE-kurssina Zoom-ohjelman avulla

Seuraavan kurssin alkaminen ilmoitetaan myöhemmin.

Ilmoittautuminen avattu

Läheinen suhde Jumalaan -kurssi alkaa 18.10.2023

Kammio, kätköpaikka, puutarha, viinimaja, turvapaikka, Korkeimman suoja… Lähdemme yhdessä matkalle oppimaan, kuinka voin luoda elämääni tilan, jonka Jumala voi täyttää. Tilan joka lopulta määrittää koko elämäni ja josta kaikki virtaa. Jumalan ikuinen, ainainen, kokoaikainen ja konkreettinen läsnäolo. .

Lue lisää ->

Ilmoittautuminen

Koskee uusia ilmoittautumisia, erillistä ilmoittautumista ei tarvita, jos olet jo ollut mukana keskiviikkoisin zoomeissa.
Ilmoittaudu

Apostolinen rakentaminen ja viisitahoinen palveluvirka

. Opettajina Seppo Pehkonen, Jasmin Saari ja Hanna Matikainen

30.3.-11.5. klo 18 - 19:30 Neljän kerran koulutus. Koulutus tapahtuu Google Meetin kautta etänä joka toinen keskiviikko.

Maksutiedot:

Pankkitili: FI67 5722 4120 2501 03   I   Saaja: Citykirkko   I   Viite: 5050

 
 

LAHJOITUKSET

OTA YHTEYTTÄ

© Citykirkko