WhatsApp Image 2019-04-05 at 14.38.59

LÄHIRYHMÄT

Lähiryhmät ovat opetuslapsisoluja. Tarkoitus on tehdä uskovista Jeesuksen opetuslapsia ja opetuslasten tekijöitä, eli toteuttaa Jeesuksen seurakunnalleen antamaa päätehtävää. Matt.28:18-20

Alkuseurakunta antoi mallin seurakunnasta, joka kokoontui pienryhmissä, kodeissa. Lähiryhmässä toteutuu käytännön tasolla todellinen uskovien yhteys, koska siellä oppii tuntemaan toisia paremmin kuin vain sunnuntain tilaisuuksiin osallistumalla.

Lähiryhmässä oppii Jumalan Sanaa tarkemmin. Siellä ylistetään, rukoillaan ja ammennetaan Raamatun aiheista keskustelun ja kysymysten kautta.

Rukoustuki ja rohkaiseminen toteutuu lähiryhmässä. Ne ovat myös evankelioinnin keskuksia, sillä jokainen ryhmä voi olla luova ja omatoiminen evankeliointiin nähden.

LÄHIRYHMÄT

Kamppi

Joka toinen torstai klo 15, naisille ja miehille (parilliset viikot)
Anja Pehkonen ja Arja Eloranta