Artikkelit

Profeetan sana

Syksy on tullut ja kaikin puolin voi havaita, että ilmapiirissä tuntuu uuden ajan tuoksua. Elokuun lopussa Martin Reèn oli puhujana Cityllä screenin kautta. Hänen sanomansa oli väkevä ja myös herättävä. Hän puhui muun muassa siitä, että tulemme kulkemaan teitä, joita emme ole ennen kulkeneet. Nyt olemmekin jo astuneet uudelle alueelle ja koemme kulkevamme aivan uudessa ajanjaksossa ja juuri näitä uusia teitä.


Uutta alaa valloitettaessa kohdataan uudenlaisia haasteita, näin se oli myös israelilaisten kohdalla heidän astuessa luvattuun maahan. Heidän tuli valloittaa tuo alue itselleen ja ajaa vihollinen pois. Näin se on tässä vaiheessa meilläkin, kun valloitamme uutta aluetta. Kiinnitämme katseemme Kristukseen, joka on uskomme alkaja ja loppuun saattaja, olemme Jumalalle alamaisia ja vastustamme vihollista, niin se meidän luotamme pakenee.

Keskitymme apostoliseen rakentamiseen Citylle tyypillisenä tienraivaajana ja pioneerina. Otamme mallia Nehemialta, keskitymme urakkaan, joka meillä on edessämme ja uskomme, että saamme vaeltaa yliluonnollisissa ihmeissä yhä enenevissä määrin. Murtaudumme läpi parantumisen alueella, samoin taloudessa, ylistyksessä, sielujen voittamisessa ja Isän läsnäolossa!

Jasmin

Artikkelit