Artikkelit

Profeetan sana: Yliluonnollinen rauha!

Välillä tuntuu, että maailmassa koko ajan kuohuaa. Totta, näin inhimillisesti onkin. Tämä helposti vaikuttaa meihin kristittyihinkin. 

Ei tarvitse olla näin, Jeesus lupasi antaa yliluonnollisen rauhan, hänen rauhansa. Hän ei anna niin kuin maailma antaa, ei tarvitse pelätä, Joh.14:27.

Jeesus on personoitunut Rauha, rauhanruhtinas. Hyvä esimerkki Jeesuksesta: Markuksen evankeliumin 6. luku kertoo, kun Johannes Kastaja oli juuri tapettu, mitä Jeesus teki silloin. Hän kutsui opetuslapset levähtämään, jae 31.

Asioita, jotka kuluttavat rauhaa: kiire, vääränlaiset asenteet, motiivit, kriittisyydet.

Rauha on syvempi prosessi kuin fiilis kokemus Jumalasta. Rauhan saavuttaminen ja siinä vaeltamisen ydin on suhde Isään. Sisäinen kipu voi estää rauhaan pääsemisen. Luovuta kipusi Isälle.

Sinun ei tarvitse ansaita tai suorittaa rauhaa, ei löytää rauhaa itsessäsi, vaan antaudu Isän läsnäoloon, tahdo siihen ja astu rauhaan. Tee niin levosta käsin. Lepo voi tarkoittaa eri asioita, jollekin se on vuori kiipeilyä, toiselle hoitavaa hiljaisuutta!

Yliluonnollisessa rauhassa on todella rauha. Ei ole väliä, mitä joku minusta ajattelee, mitä

olosuhteet sanelevat. Tärkeintä on, että olet turvassa Isän läsnäolossa. Etsi, viivy siinä, täyty rakkaudella. Anna hänen läsnäolonsa, hänen rauhansa, vuotaa sinusta toisiakin varten.

Mitä enemmän meitä on rauhan kantajia, sitä enemmän ilmapiiri muuttuu. Rauhassa ei ole tilaa pelolle.

Rauhaa toivotellen, Hilkka

Artikkelit