Artikkelit

Profeetan sana: Uudelle tasolle – uuteen aikaan

Elämme jumalallista ravistelun aikaa, jossa jokaisen oma prosessi Jumalan kanssa saa vauhtia, mikäli vain suostumme ottamaan vastaan sen, minkä ravistelu tekee meille. Isältä ei tule se, mikä tulee viholliselta, mutta Isä toimii tässä ajassa irrotellen meidät turhasta. Raamattu sanoo, että kaikki mikä voidaan, tullaan ravistelemaan, ja että se ravistelu ja puhdistuminen alkaa Kristuksen ruumiista.

Uusi normaali on se, minne Jumala haluaa meidät viedä, levon kautta tapahtuvaan kulkemiseen luvatussa maassa, aikuisuuteen Kristuksessa, jota eivät olosuhteet heilauttele.

Isän todellisuudet jokapäiväisessä elämässä, jotka murtautuvat läpi kaikesta. Siinä on rauha Isän sylissä ja lepo Jeesuksen työssä. Yliluonnollinen on osana arkea.

Uskon, että nyt on aika irrottautua totutusta ja siirtyä uusiin ja parempiin toimintamalleihin ja niiden mukana uudelle tasolle ja uuteen aikaan. Se tapahtukoon niin jokaisen omassa kutsussa kuin koko seurakuntana meissä jokaisessa.

Siirrytään synnyttämään uusi aika, isketään rukouksilla miekkaa maaperään, jotta se luovuttaa meille sen mikä Jeesukselle kuuluu.

Love, Hanna

Artikkelit