Artikkelit

Profeetan sana: Suhteen syveneminen Jumalan kanssa

Tämä on ollut hyvin poikkeuksellista aikaa ja nyt alkaa näyttää siltä, että alkaa tapahtua siirto kohti vilkkaampaa arkea. Maailmanlaajuinen pysähtyminen tai ainakin hidastuminen on ollut monille tilaisuus tarkistaa, mitä jumalasuhteelle kuuluu. Moni onkin kokenut, että kyseessä on ollut erityinen aika, jolloin Jumala on kutsunut syvempään suhteeseen kanssaan.


Uskon, että tämä on asia, joka on Jumalan sydämellä aina, sillä Jumala on suhteiden Jumala, hän on myöskin rakkauden, kaiken lohdutuksen ja läheisyyden Jumala. Hänen nimensä on Immanuel eli Jumala meidän kanssamme.


Jumala haluaa viettää aikaa kanssamme oikeastaan niin, että siihen ei mitään katkoksia koskaan tulisikaan. Ehkä siksi 1. Tess. 5:17 sanookin: ”Rukoilkaa lakkaamatta.”


Rukous on siis yhteyttä Jumalan kanssa. Lisäksi Jumala on antanut meille itsensä asumaan meissä Pyhän Henkensä kautta, joten niin monelta eri kantilta meillä voi olla hyvin läheinen suhde Jumalaan. 


Rukouselämän harjoittaminen ei kuitenkaan ole aina helppoa ja siksi meidän tulee uskon vaelluksessamme kasvaa suhteeseen Jumalan kanssa päivä päivältä. Pyrkimyshän on siihen, että voisimme todella kokea jokaisessa elämämme tilanteessa Jumalan läsnäolon.


Näin ollen tämän haastavan ja erityisen ajan keskellä olen kokenut, että Jumala on kutsunut meitä erityiseen suhteen syventämisen kauteen. 


Uskon, että maailman äänten pauhatessa Jumala haluaa opettaa meille tarkemmin hänen äänensä kuulemista. Myös luottamissuhteen rakentaminen on ajankohtaista.


Mikäli tämä ajatus on mennyt sinulta ohi huolien ja murheiden takia, tai jos olet ollut pelon vuoksi jähmettyneenä, tai saattaa olla, että sinun arkesi ei olekaan ollut millään tavalla rauhallisempaa, niin haluan rohkaista sinua, ettei Jumalan kanssa suhteen syventäminen ole myöhäistä vieläkään. Hän odottaa sinua ja kutsuu sinua yhä lähemmäs häntä itseään.


Terveisin Jasmin

Artikkelit