Artikkelit

Profeetan sana: Sinä kuulut yhteyteen!

Tarvitsemme kaikki Jumalan armoa ja toistemme armollisuutta.  Armo vapautuu Jeesuksen rakkauden kautta. Isä on suuri armossaan, suorastaan ylenpalttinen.                  

Isä näkee sinut Jeesuksen kautta, olet täysin hyväksytty.  Armo auttaa tekemään sen mitä Jumala on tarkoittanut. Olet saanut identiteetin Kristuksessa, jossa voit valita antaa armoa toisille. Voit edistää toisen epäonnistumista painamalla häntä alas tai auttaa häntä nousemaan ja jatkamaan. Kunnioita eniten juuri häntä, joka on epäonnistunut.

Voit nähdä itsesi ja toiset kolmesta näkökulmasta: vihollisen, inhimillisen (lihallisen) tai Jumalan näkökulmasta. Älä anna kenenkään sanottaa, kuka sinä olet. Emme voi muuttaa Jumalan käsitystä meistä. Nöyryys on sitä että olemme samaa mieltä Jumalan kanssa.

Joskus on haasteellista olla yhteydessä. Jos eristäydyt, menetät siunauksen, joka tulee Kristuksen ruumiin kautta. Meidät on luotu Kristuksen ruumiiksi, vahvistetaan sitä.               

Sydän on ihmisen ”keskus”, varjele sydäntäsi, mutta kun sinuun sattuu, älä sulje sydäntäsi. Kivun piilottaminen ei ole oikea selviytymiskeino. Jos suljet jatkuvasti sydämesi, siitä tulee luonteenpiirre. Et ole sitä, mitä kipu sanelee, uskalla avata itsesi ihmissuhteille, tulla näkyväksi. Jokainen suhde alkaa sydämestä. Olet mitä sydän on. Kun sijoitat johonkin, sydämesi kuuluu sinne. 

Vapaus ei ole tärkein ydinarvo suhteissa, jumalallinen ydinarvo on uhrautuva rakkaus.  Et pysty rakentamaan suhdetta, jos et laajenna vapautesi rajoja. Jos toinen on heikko jossain, vahvista, suojaa, kuuntele ja rakasta. Peitä hänen heikkoutensa, katso mitä he ovat Kristuksessa. On ollut joku, joka on nostanut sinua, nosta sinä vuorostasi toista. Kaikki tarvitsemme heitä, jotka uskovat meitä ja ovat valmiina rohkaisemaan.  

Rentouttavaa kesää!

Hilkka

Artikkelit