Artikkelit

Profeetan sana: Sana Suomelle

Jumalalla on tapa valmistella meitä aina ennalta siihen, mitä Hän on tekemässä seuraavaksi.

Minä kutsun tätä paikoilleen asettamiseksi ja sen tekee Pyhä Henki.

Tämä paimenen vuosi on sydämien uudelleen asennoimista, niin että kirkkaus voi virrata vapaasti meissä.

Vapaa sydän tunnistaa helposti sen, mitä se tarvitsee ja osaa ilmaista itseään sekä vastaanottaa Jumalalta ja toisiltamme ilman pelkoa ja häpeää.

Pyhä Henki antaa neuvon antoa, viisautta ja liikkuu muodostaen meistä yhdessä hengessä ja yhdessä sydämessä toimivan joukon.

Kirkkaus nostaa meistä esiin myös haavoja ja parantumattomia alueita, mutta kun me suostumme suhteeseen Jeesuksen kanssa ja toisiemme kanssa; saamme kokea sen kun Hän itse osaa pitää sydämiämme puhtauden tilassa, jossa me saamme nähdä hänen puhdistavan ja uudistavan.

Raamatun lupaus, että hän antaa meille uuden yhden sydämen on totta, vaikka joskus se vaatii todella rukousta ja Isän eteen nöyrtymistä.

Puhdista minusta kaikki se mikä vaikuttaa minussa sinun kirkkauden esteitä, Jeesus. Jokainen kova tai turtunut osa, joka vielä vastustaa sinun nöyryyttä tai kirkkautta, eikä tunnista Hengessä sitä totuutta joka tekee vapaaksi. Annetaan loppuvuoden olla syvää Sydämen käsittelyn aikaa, antaudutaan kunnes morsiamen rakkaus täyttää meidät jättäen taakseen mielen taistelukentän ja asettuu ylistäjäksi.

Asemaan vapauttaminen ja valmistaminen tapahtuu Hengessä, ja meidän oma liha sekä vihollinen estää sitä, että tulet näkyväksi ja todelliseksi.

Siksi meidän on tärkeää nousta Henkeen ja nähdä Jeesuksen elämästä käsin. Nousta maan taisteluista sinne missä Isä ensin parantaa ja sitten valtuuttaa, ja antaa sen Jeesuksesta tulevan elämän mennä syvälle meidän sydämiin ja sen uskomuksiin saakka.

Morsiamen rakkaus on Jeesuksen rakkauteen vastaamista kaikessa, mitä teemme. Se ei kysy pitääkö minun tai onko tämä minulle, vaan se roihuaa Jeesukseen rakastuneen morsiamen silmissä, antaen kaiken Hänelle, jota minun sieluni rakastaa. 

Taivaallisissa on ovi auki, ja Hän on jo sanonut meille tule! 

Rakkaudella, Hanna

Artikkelit