Artikkelit

Profeetan sana: Perustuksen korjaajat

Jumala on lähtenyt korjaamaan perustuksia ja parantamaan sydämiä. Oikea sydämien laajennus ja vanhemmuuden parantaminen on alkanut Kristuksen ruumiissa.

Oletko sinäkin kokenut, miten sydämen laajentaminen tuntuu välillä kipeältä venymiseltä? Isä laajentaa meidän sydämiä, jotta voimme kantaa sen rakkauden painon, joka tulee liikkumaan meidän kautta toisille. 

Jumala parantaa meissä ne alueet, jotka eivät pysty vielä ottamaan hänen täydellistä rakkauttaan vastaan. Sillä hänen rakkautensa on elämä meidän sydämillemme. Sillä vain parantunut sydän pystyy antautumaan Jumalan työlle ja Jumalan työhön. 

Kevät on ollut yhä kiihtyvää vapautuspalveluiden tekemistä. Maaperä muokataan ja puhdistetaan ja pehmennetään, sillä se Tuuli, josta Lasse Heikkilä jo puhui Suomalaisessa Messussa on alkanut nyt puhaltaa ja se saa ruumiin paranemaan ja liikkeelle. Tuo laulu on kuin suora julistus Suomen maaperään. 

Jälleenrakennuksen aika on täällä. Niin kuin aina karhitsemista ja kylvöä seuraa kasvu ja moninkertaistaminen, niin se seuraa meidän seurakunnassa myös. Jumalan valtakunta rakentaa pysyvää asuinpaikkaa meidän keskellä ja laajentaa tilaa koko ajan. 

Antaudutaan täydellä ilolla lapion varteen. 

Love, Hanna

Artikkelit