Artikkelit

Profeetan sana: Muutoksen vuosi!

Istuessani Cityn kokoontumisessa 25.4.23, jossa käsiteltiin viime vuoden tapahtumia, Pyhä Henki sanoi: “Seuraava vuosi on muutoksen vuosi.” Olemme hengen maailmassa kokeneet, että olemme tulleet ”uuteen aikaan”, varmaan sinäkin vaistoat sen. 

Olen nähnyt, että otamme askeleita uudella alkukesän nurmella, odotamme mitä ihania asioita Jumala on tekemässä, niin meidän henkilökohtaisessa elämässä kuin myös koko Kristuksen ruumiissa.

Nyt näen aivan kuin ison kärrynpyörän, joka pyörii ja asioita alkaa konkreettisesti tapahtua voimakkaammin/nopeammin. Jumala on uutta luova Jumala koko ajan. Hän haluaa luoda meissä uutta. Astumme taivaan

todellisuuteen, joka on jo nyt. Mutta joskus se saattaa hämärtyä ja estää luottamasta Isän lupauksiin.

Kun me antaudumme ja luovutamme uudelleen koko elämämme Jeesukselle, elämä yhä enemmän virtaa meissä ja meidän kautta. Täytymme Jeesuksesta, kannamme Häntä. Hän on Valo, jonka edessä pimeyden täytyy väistyä.

Haastan sinua viemään Jeesusta niille, jotka eivät häntä vielä tunne. Kannat taivaan valtakuntaa, olet todistaja koko ajan. Sinä itse olet todistus. Astu siihen identiteettiin, joka olet Kristuksessa.

Kaikenlainen evankeliointi on hyvä juttu. Todista levosta käsin. Saat olla oma persoona, sinun todistuksesi on ainutlaatuinen. Kesällä ihmiset ovat erityisen avoimia vastaanottamaan. Ole sinäkin avoin, anna Jeesuksen näkyä,

vie valo pimeään. Jeesus on evankeliumi, pelastus ja apu koko maailmalle. 

Viedään Jumalan muuttavaa voimaa eteenpäin.

– rakkaudella Hilkka

Artikkelit