Artikkelit

Lohdutuksen ja vastaanottamisen aika

Kutsu syvemmälle rakkauteen ja avoimuuteen on selkeästi ilmassa. Jumala vetää Asburyn herätyksessä nuoria aikuisia keskelle omaa läsnäoloaan. Sinne kuitenkin pääsee vain antautumalla täysin siihen tilaan, jossa oikeasti on tällä hetkellä, sillä Jumala aina kohtaa meidät siellä, missä me todellisesti olemme.

Asburyn herätys alkoi kun eräs opettaja opetti Roomalaiskirjeestä ja yksi oppilasita tuli eteen sanoen, minulla ei ole rakkautta ja tarvitsen sitä Jumalalta. Siitä alkoi lakkaamaton ylistys ja palvonta, joka jatkuu edelleen.
Uskon tämän uuden vuodatuksen, jossa rakkaus murtaa meidät nöyryyteen, leviävän ympäri maailman.

Jumala kutsuu meitä tähän rehelliseen paikkaan, jossa voimme sanoa samoin kaikesta sydämestä, sillä Jumala ei jätä tyhjäksi koskaan meidän pyyntöä Hänen rakkaudelleen.

Tapasin Koreassa japanilaisen pastorin, jossa rakkaus oli hyvin murtuneessa astiassa, mutta samalla hyvin tuntuvasti hänen ympärillään. Hän haastoi olemassa olollaan minua syvempään ehdottomaan rakkauteen.

Koen syvää kutsua murtua Jumalan eteen pyytämään, että hän saisi avata meidän sydämet ottamaan vastaan rakkautta niin paljon, että se tuntuu meidän ympärillä.

On lohdutuksen ja vastaanottamisen aika.

Love, Hanna

Artikkelit