Artikkelit

Profeetan sana: Jumalan valtakunnan tuleminen

Jumalan valtakunnan tuleminen jokaisella osa-alueella vaatii meidän kulttuurimme nöyrtymisen ja muuttumisen siihen kulttuuriin, joka on Jeesuksen valtakunnassa. 

Jeesus rukoili lähtiessään, että me olisimme yhtä. Siksi yhtä olemisen kulttuuri ei ole vaihtoehto vaan edellytys sille, että Hänen valtakuntansa laskeutuu maan päälle. 

Olla yhtä Hänen kanssaan ja olla yhtä toistemme kanssa – Tämä periaate on niin tärkeä, että sen puuttuminen on esteenä Taivaan tulemiselle maan päälle. 

Yhdeksi tulemisen ihme valtakunnassa on toisen kunnioitusta rakkaudessa ja Jeesuksen kautta virtaavaa samalla puolella olemista silloinkin, kun kaikki minussa tahtoisi mennä pois. 

Yhdeksi tuleminen on valinta, jossa Jeesus liikkuu murtaen kaikki muurit yhteydeltä. Kuten hyvät avioliitotkin, liitto Jumalan kanssa synnyttää vapaaehtoisen rakkauden ja siitä virtaavan yhteyden todellisuuden. Olen yhtä Hänen ruumiinsa kanssa, en siksi, että on pakko, vaan koska valitsen. 

Hänen ruumiinsa on Hänen toimintaelimensä maanpäällä, ja tähän todellisuuteen laskeutuu Jeesuksen verenkierto silloin, kun olemme yhtä. Yhteyttä voi ja saa harjoitella. Se paranee jokaisesta kokemuksesta, jonka läpi se navikoi. 

Kun olemme yhtä meillä on myös yhteiset voitot ja tappiot, ja jokainen kokee prosessin kivun ja ilon. 

Pidetään huolta yhteydestämme, jotta saamme nähdä jokaisessa asiassa sen kirkkauden, joka kuuluu Jeesukselle maan päällä. 

Love, Hanna 

Artikkelit