Artikkelit

Profeetan sana:

Kasvuun kuuluu kipuilua ja venymistä, mutta mikä tärkeintä, se valtava ilo, joka on meidän edessämme. Jeesuskin kärsi ristin, koska ilo tulevasta oli hänen edessään. Me olimme hänen edessään.

Olemme olleet pitkässä sydänten laajennuksen kaudessa ja Isällä on meitä varten varattuna niin suurta iloa. Koen, että olemme valmistaneet sydämemme tulevaan.

Nyt on aika rakentaa ja laajentua. Niin kuin kahvitila sai uuden ilmeen ja muuttui kodikkaaksi ajanviettopaikaksi, olemme mekin muuttuneet. Nyt voi tuntea kodin tuntua ja tuoksua, kun astuu ovista sisään.

Omista tämä koti hengessä, astu siihen, mitä Jumala tekee omissaan. Sinä kuulut.
Olemme menneet eteenpäin perheyhteytenä ja rakkauden tuntemisessa. Jumala on varannut meille paljon iloa tulevina vuosina kaiken maailman kaaoksen keskelläkin!

Evankeliumin ilo on se, mikä tulee ihmisen sisältä eikä ulkoisista olosuhteista. Kun Jumala korjaa meidän uskomuksia, myös meidän ulkoinen maailma pääsee kokemaan sen voiman, joka evankeliumissa on.

Cityllä on aukeamassa evankeliumin voima. Annetaan sen virrata lävitsemme niin kuin kuohuva koski! Iloisesti ja täynnä varmuutta voimasta, joka meissä vaikuttaa, parantaa ja voimaannuttaa!

Love, Hanna

Artikkelit