Artikkelit

Profeetan sana

Liisa Kajosvaaran näkemä näky 15.5.2021

Näin ison lammen, jonka rannalla oli kaksi hevosta juomassa, musta ja valkoinen. Tulimme sinne ison ihmisjoukon kanssa.

Meillä oli kova jano ja ilahduimme, kun näimme kauniin lammen. Tulimme rantaan ja jotkut meistä alkoivat heti juoda vettä. Toiset pysähtyivät kuitenkin ja sanoivat, että vesi on saastunutta. Osa ihmisistä sanoi, että se on illuusio eikä siellä ole vettä.

Koska meillä ei ollut ammennusastiaa, jouduimme kumartumaan ja juomaan käsistämme. Tähän toiset eivät suostuneet. Muutamat ihmiset jäivät taaemmas ja pilkkasivat muita.

Ne, jotka joivat lammesta, heidän kasvonsa muuttuivat säteileviksi ja heidän koko olemuksensa muuttui. Vesi edusti Jeesusta – Elävää Vettä.

Niin hän sanoi: “Mene ja sano tälle kansalle: ’Kuulemalla kuulkaa älkääkä ymmärtäkö, näkemällä nähkää älkääkä käsittäkö.’” Jes.6:9

Hevoset kuvaavat palvelutöitä.

Profeetan sana

Olemme siirtyneet seurakuntana koko ajan eteenpäin siinä mitä Jumala haluaa tehdä ja se aiheuttaa kaikenlaisia reaktioita hengessä. Minusta Liisan näky kuvaa hyvin ihmisten suhtautumista herätykseen. 

Jumalan ihmiset ovat nälkäisiä ja heillä on kova jano. Silti moni reagoi niin, ettei tunnista elävää vettä, vaan harhaopin pelko ja tuntematon pelottaa. Kuitenkin olemme Isän turvallisissa käsissä ja meillä on luottamus antautua Pyhän Hengen työlle, vaikka se ei näytä samalta kuin aiemmissa herätyksissä. Joku voi myös kokonaan sivuuttaa sen mitä tapahtuu, sillä avoin sydän on ainoa, joka voi kokea asioita. 

Koin itse uuden tason sydämen avautumisessa, kun saksalaiset olivat täällä ja se saa minut kokemaan asioita todella paljon vahvemmin kuin aiemmin.

Pyydetään siis Jumalaa avaamaan sydämet, jotta oikea kokeminen voi astua sinne, ja jokainen pääsee kiinni siihen, mitä Jumala on tekemässä. Jeesus on elävää vettä ja saa meidän olemuksemme kirkastumaan, kun joka päivä juomme Hänestä.

love, Hanna

Artikkelit