Artikkelit

Profeetan sana:

Elämme monet siirtymäkautta liikevoimaan!

Jumalalla on menossa siivous, jossa käsitellään oman sydämen kipuja, menneisyyttä ja kokemuksi, jotka voivat olla tiellä siinä, keneksi Jumala on meidät tarkoittanut. Kenenkään ei ole tarkoitus varjonyrkkeillä oman sydämensä kanssa, vaan lentää siellä, missä Isän rakkauden tuuli meitä kuljettaa.

Olemme kaksinkertaisessa muutoksessa, jossa me yksilöinä muutumme siihen, missä
meistä tulee apostolisia ihmisiä. Tämä on ollut prosessi, jossa monta hyvää asiaa jää toiseksi sille parhaalle asialle, Jeesuksen elämälle meissä.

Sitten olemme prosessissa jossa meidän seurakunnasta on tulossa apostolinen. Seppo näki tähän liittyvän unen, joka hienosti näytti, että vaikka vauhti on kova, niin Jeesuksella on ohjauspyörä hallinnassaan.

Näen myös kuvaa, missä vuosi 2022 oli iso valtavan kokoinen oviaukko. Tämä nyt alkanut vuosi on valmistautumista siihen oviaukkoon, jonka Jumala tulee avaamaan. Vauhti ja tahti on hurjaa, mutta pitämällä sydämemme kiinittyneinä Jeesukseen pysymme prosessissa mukana ja saamme palkkamme, joka on Jeesuksen elämä meissä.

Jumalalla on juuri täydellinen ajoitus kaikkeen, kun vaan annamme hänelle luvan olla ohjissa.

Aloitetaan siitä, että asetumme siihen sydämen lepoon ja rauhaan, jossa Jeesus on täydellinen pääsy meille Isän syliin. Sieltä käsin on helppoa tarkastella omaa sydäntä ja sitä minne ollaan menossa.

Love, Hanna

Artikkelit