Artikkelit

Jumalan aika on… NYT!

Jumalassa ei ole aikaa, ei ole sidottu siihen. Hän on aina ollut, oleva ja tuleva. Aikamme on Jumalan kädessä, hänen suunnitelmissa.

Nyt ei ole aika elää menneisyydestä käsin. Älä anna sen määrittää sinua. Mitä tahansa elämässäsi on ollut, kohtaa se, mutta jätä taaksesi, päästä irti. Tiedosta, että et ole ollut koskaan yksin, Isän sydämen syke oli kanssasi joka hetki. Kun näin teet, sinun ei tarvitse haikailla mennyttä, eikä surra sitä. 

Usein kuulee sanottavan ”aika on paha”. Älä jumitu tähän ajatukseen. Jumala hallitsee tänäänkin. Jumalan aika on hyvä, koska hän on hyvä. Jeesuksen kautta Isä lunasti sinut, olet hänen ikioma lapsensa, hän ei koskaan hylkää sinua, vaikka olosuhteet olisivat hankalat ja tunteet puhuvat toista. Jumala ei rakkaudessaan ja huolenpidossaan muutu. 

Onko Jumala puhunut sinulle tänään? Kuuntele, mieti ja ole kuuliainen. Anna tilaa Isän suunnitelman, hänen tarkoituksensa, tulla näkyväksi elämässäsi, tänään.

Tulevaisuus voi joskus pelottaa ja ahdistaa. Katso Isään, hän antaa tulevaisuuden ja toivon, hänen suojeluksessaan voit kohdata jokaisen päivän. Jeesuksen ristillä hankittu voitto on voimassa ikuisesti. Pyhä Henki auttaa sinua kaikessa.

Rakkaudella – Hilkka

Artikkelit