Artikkelit

ylistä Herraa minun sieluni

DAAVIDIN VUOSI 2023

Koin Jumalan sanovan sanat Daavidin vuosi 2023. Se voi tarkoittaa meille jokaiselle jotakin erilaista, sillä Jumala liikkuu meissä aina suhteen kautta ja puhuu jokaiselle oman täsmällisen sanan.

Nostan tähän vain joitakin kohtia Daavidin elämästä, jotka koin Jumalan nostavan minulle esiin. Daavidin elämä puhuu varmasti meille jokaiselle jotakin.

Jumala tulee paimentamaan sinun sieluasi tänä vuonna. Se vaikea, mistä menit läpi, saa sinut luottamaan Häneen syvemmin kuin koskaan ennen. Hän on paikalla sielun parantajana. Hän paimentaa minut sinne, missä on vettä ja ruokaa.

Koen, että sisäisen parantumisen ja luottamuksen aika on nyt, jotta voimme liikkua luottavaisina eteenpäin siinä kutsussa, joka meillä yhteisönä on. Jumala kutsuu meitä muutokseen, jossa uskallamme kokeilla uutta luovuttaen itsemme Hänen käsiinsä, joka osaa meidät valmistaa.

Valmistumisaika tarvitaan juuri sellaisena ja sen pituisena kuin Jumala sen antaa. Daavid tappoi Karhun ja Leijonan. Hän kohtasi mitä pelottovimmat viholliset yksinäisyydessä, kunnes oli kasvanut luottamukseen, jota hänen kutsunsa vaatii. Daavid myös pysyi Jumala-suhteessaan Jumalan käden alla, kunnes Jumala korotti hänet kuninkaaksi.

Meidät kaikki on kutsuttu kuninkaallisuuteen, hallitsemaan Hänen kanssaan. Annetaan siis Hänen myös valmistaa meitä niin, että oman elämämämme leijonat ja karhut on kaadettu.

Jumala antaa meille avaimet voittoon.

Ylistys alkaa omasta suhteesta ja siitä, että vuodattaa oman sielunsa Jumalalle. Daavid vuodatti sydäntään kunnes oli vapaa ja sen seurauksena Saul koki vapautumisen, kun Daavid ylisti.

Koen, että Jumala tulee ilmestymään tänä vuonna meidän ylistykseen niin, että se vapauttaa isojakin linnakkeita meissä sekä muissa ihmisissä ja jopa Helsingissä. Annetaan Hänen ensin kantaa meidät kohtaamisen paikkaan. Siksi me arvostamme syvästi sitä, mitä tapahtuu lauantaisin, kun etsimme Häntä yhdessä.

Rakkaudella, Hanna

Artikkelit