Opetussuunnitelma – Koulun ykkösosa noin 3kk jakso

Päämäärä:  Perusidentiteetti Kristuksessa

  • Kuka minä olen Kristuksessa ja keneksi minut on luotu( 2. Kor 5:17)
  • Mitä Uusiliitto tarkoittaa minulle ja mitä se ei ole (Room 1:16, 2. Kor 3:6,Hepr. 9:15)
  • Miten minä pääsen kiinni Raamatun tuntemiseen ja voin ymmärtää sen merkitystä omaan elämään( 2.Tim 3:16-17)
  • Miten voin kuulla Jumalaa ja liikkua profetaalisuudessa ( Joh.10:27, 1.Kor.14:1)
  • Miten kannan herätystä (Mark 16:15-18, Matt 10:7-8, Joh.7:38)
  • Miten voin tutustua Isään, Poikaan ja Pyhään Henkeen (Joh.14)
  • Millaisen lahjan Kristus antoi kasvattamaan minua Kristukseen( Ef.4:11-12)
  • Miten minä löydän oman osani Isän perheyhteydessä ja Kristuksen ruumiissa.
    ( Ef 2:19, Matt 16:16-19)

Ykkösosalla opetellaan virtaamaan ilmestyksen vastaanottamisessa omassa Jumala suhteessa ja korjataan omia rajoja sekä vastaanottamista oman Jumala suhteen kautta. Jokainen meistä kantaa Kristusta sisällään. Turvallinen paikka tulla näkyväksi ja saada yhteys muihin uskoviin.

Jokaisen koulupäivän pituus on noin 4-6h riippuen siitä, valitseeko katsoa päivän lopuksi Bethel-Raamattukoulun (BSSM-School of supernatural ministry, Redding) englannin kielisen opetusvideon. Nämä videot ovat tarjolla kaikille ykkösosan oppilaille ja suosittelemme niitä katsottavaksi opetuksen taustalle. Videot valitaan tukemaan opetusta, ja sitä mitä rakennamme perustaamme Kristuksessa. Meillä on käytössä BSSM:n ykkösvuoden opettajan materiaalit, joskin opetus on pääsääntöisesti niistä Kristuksen lahjoista virtaavaa, ketä meillä on opettamassa Suomessa. Koulun kieli on videoita lukuunottamatta suomi, eli kouluun voi osallistua ilmankin videoita.

Koulupäivät pidetään 8.30-14.30 välillä. Jokaiseen päivään kuuluu vahvana osana ylistysosuus, jossa viivymme Jumalan läsnäolossa. Pyrimme järjestämään ylistykseen live ylistyksen. Meillä on ollut kunnia pitää vieraanamme ihania ylistyksenjohtajia.

Koulunjohtajana toimii Hanna Matikainen ja opetuksessa ovat Jasmin Saari sekä Seppo Pehkonen sekä monia muita suomalaisia sekä ulkomaalaisia opettajia sen voitelun mukaan mitä Pyhä Henki milloinkin tahtoo vapauttaa. Yliluonnollinen on osa koulun DNA:ta. Tahdomme kasvaa yliluonnolliseen kulttuuriin ja kasvaa Jumalan poikina ja tyttärinä tuntemaan hänen viisautensa, voimansa ja kutsunsa meissä.