LASTEN CITY

Infoa lapsiperheille: Lasten City –pyhäkoulu kokoontuu jumalanpalveluksen yhteydessä sunnuntaisin.

Cityseurakunnan pyhäkoulun vastuuhenkilönä toimii Anne Rehvonen.

Lasten City –pyhäkoulu kokoontuu joka sunnuntai jumalanpalvelusten

yhteydessä.

Pyhäkoulu on yli 3 vuotiaille, mutta sitä nuoremmat voivat tulla mukaan

vanhemman tai isomman sisaruksen seurassa.

Pyhäkoulu alkaa sunnuntaisin jumalanpalveluksen alkaessa n. klo 16 ja päättyy n. klo 17.30-18.

Lasten City –pyhäkoulussa on seuraavia asioita:

-raamatunkertomuksia,-opetuksia ja sovellusta.
-ylistystä ja rukousta
– välipalaa

LASTEN CITY

  • raamatunkertomuksia,-opetuksia ja sovellusta.
  • ylistystä ja rukousta
  • välipalaa

Lasten CITY pyhis on muutoksen keskellä. Pikku hiljaa olemme nähneet, miten seinien paikat on laitettu ja seinäpalkit kohonneet uusissa toimitiloissa lasten pyhäkoulu luokkaa varten. Kaiken remontin keskellä pyhiksiä on pidetty joka sunnuntai elokuun lopusta lähtien. 

Lasten CITY pyhiksessä puhaltavat uudet raikkaat tuulet.  Heti alku syksystä teimme valtavan omppupuun tulevaa pyhisluokkaa varten. Jokainen lapsi syksyn pyhiksissä on saanut tehdä oman omenansa, joka on tarrakiinnityksellä kiinnitetty omenapuuhun mukanaolon merkkinä.  

Tuleva maskottimme Leevi Lammas ei vielä remontin tähden ole päässyt Lasten pyhisluokkaan, mutta odottaa innolla, että voisi olla jakamassa opetuksia Hyvästä Paimenesta Jeesuksesta, jonka äänen Jeesuksen omat lampaat kuulevat.

Opetuksen toteutamme luovasti opettaen raamatunkertomuksia, arjen soveltavia opetuksia, jotta lapset voisivat tulla sisälle pelastukseen, uudestisyntyä, kasvaa uskossaan. Jo pienestä lapset voivat ymmärtää syvällä tavalla Jumalan tuntemisesta ja kaikesta elävään uskoon kuuluvasta. Käytämme flanelloja, pöytä nukketeatteria, näytelmiä. Ylistäminen kuuluu tärkeänä osana myös lasten elämään. Rukoilemme yhdessä. Tässä turvallisessa pyhis yhteydessä lapsi pääsee kasvamaan ja kukoistamaan myös sen osalta, kuka hän on Jumalan luomana Jeesuksessa Kristuksessa. 

Lapset rakastavat leikkiä ja ovat luovia. Pyrimme toteuttamaan pyhiksiä niin, että tälle tulee tilaa.Askartelu, piirtäminen ja maalaaminen kuuluu olennaisena osana pyhikseen.

Seurakuntamme pyhisläiset haetaan pyhäkouluun seurakunnan ylistyksen keskeltä 16.30-17.00 välillä. Siksi tarjoamme pyhäkoulussa suolaisen välipalan pyhiksen lopussa. 

Haluamme antaa lapsille turvallisen ja elävän kodin seurakunnan keskellä ja mahdollistaa heidän kasvunsa syvään Jumalan tuntemiseen.

 

Anne Rehvonen