Artikkelit

Taivaan DNA

Jokainen Isä vapauttaa lapsiinsa oman perintönsä. Niin myös meidän Taivaallinen Isä tekee. Hänen DNA toteuttaa meissä sen kenen kaltaisuuteen meidän on tarkoitus kasvaa. Hänen henkensä meissä työskentelee kokoajan, jotta olisimme niinkuin Hän on. Olemme ykseydessä Hänen kanssaan.

Emme enää ole pelon orjia vaan lapsia, joiden sisällä Taivas tekee työtään. Meidät on adoptoitu, eikä vain paperilla vaan myös hengessä, olemme ylhäältä syntyneitä, uusia luomuksia, joilla on yhteys Isään.

Isä haluaa rakastaa meitä niin ehdottomalla rakkaudella, että uskallamme lähestyä Häntä lapsina. Sillä samalla rakkaudella, jolla Hän rakastaa Jeesusta, Hän rakastaa meitä kunnes tulemme Hänen vanhemmuudestaan riippuvaiseksi ja vakuuttuneiksi.

Jumala vapauttaa DNA:nsa myös silloin, kun olemme toistemme kanssa ykseydessä, Jeesuksessa. Tämä DNA on tarkoitettu valtakunnan tuomiseksi maanpäälle. Se on osa apostolista työtä, Hänen valtakuntansa maan päällä. Hän lupaa tulla, kun olemme yhtä.
Tämä ruumiin DNA voi vapautua vain yhteyden ja ykseyden kautta, se on Hänen ruumiinsa maan päällä. 

Siispä tehkäämme kaikkemme, että olisimme yhtä. Apostolinen viisitahoinen armo onkin syvimmillään Jumalan vanhemmuuden tuomista Hänen lapsilleen.

Rakkaudella, Hanna

Artikkelit