Artikkelit

JEESUKSEN KUNINGASKUNTA

Jeesuksella on kuningaskunta maan päällä. Se on jokaisen meidän tottelevaisuuden ja kuuliaisuuden sisällä, jokaisessa antautuneessa sydämessä, josta se vuotaa ulos näkyviin. Kuningaskunta käy toteen joka kerta, kun sinä tai minä astutaan sinne, missä Hänen tahtonsa on yhdessä meidän tahtomme ja valintamme kanssa.

Jeesus ei hallitse pakolla, koska Hän on antanut meille tämän maailman hallittavaksi ja valloitettavaksi. Kuningaskunta on yksinkertaisimmillaan Jeesuksen hallinta-alue maan päällä ”niinkuin se on Taivaassa”.

Mutta sotiminen ja valloittaminen tapahtuu aina meidän kuninkaallisesta asemasta käsin, sillä me istumme jo Jeesuksen kanssa taivaallisissa ja meillä on valta käyttää Hänen nimeään ja auktoriteettiään vihollista vastaan. Lähdemme siis levosta käsin valloittamaan, sillä hän on jo valloittanut maailman. Lähdemme liikkeelle siitä, että olemme ensin viettäneet aikaa kasvokkain kuninkaan kanssa.

Jos olet ollut voimaton ja liikkumaton, nyt on aika nousta vastustamaan, nostaa sotahuuto ja paeta rukouskammioihin suljettujen ovien taakse ottamaan takaisin Jeesuksen auktoriteetilla kaikki se minkä vihollinen on varastanut.

”Etsikää ensin minun valtakuntaani niin kaikki muut teille annetaan.”

Love, Hanna

Artikkelit