Artikkelit

Haastattelussa: Sari Olsonen

Sari Olsonen on iloinen ja antautunut Jeesuksen seuraaja. Voit nähdä hänet kokouksessa tanssimassa Herralle tai kotiryhmässä johtamassa solua. Arkena Sari työskentee hoitoapulaisena palvelutalossa.

Miten tulit uskoon ja mitä Jeesus sinulle merkitsee?

– Kävin kotikokouksessa. Olin kiinnostunut Jumalasta ja halusin nähdä mitä siellä tapahtuu. Puolestani rukoiltiin ja siitä uskonelämäni lähti liikkeelle. Jumala kutsui minua silloin. Hän näytti minulle ylistyslaulujen kautta ilmestyksessä mustan kirjan, ja ymmärsin että se oli Raamattu. Silloin tiesin että Raamattu on oikea kirja. Olin etsinyt totuutta vääristä lähteistä..poltin kaikki vanhat okkultiset kirjat. Vanhat asiat jäivät pois. Pelon tilalle tuli rauha ja ilo. Itsetuntoni koheni. Tiesin, että olen arvokas Jumalalle. Siitä elämäni alkoi muuttumaan. Jeesus on elämäni Herra ja kaikkeni!

Mitä Cityseurakunta sinulle merkitsee?

– Olen saanut kasvaa siellä hengellisesti. Se on kotiseurakuntani. Siellä on Raamatullista opetusta. Se on perheeni. Saan käyttää siellä lahjojani, joita minulla on ja mennä siinä eteenpäin. Meillä on hyvät pastorit seurakunnassa ja hyvät sisaret ja veljet, joiden kanssa saan kasvaa yhdessä ja viedä Jumalan valtakuntaa eteenpäin.

Mikä on kutsumuksesi ja miten palvelet tällä hetkellä seurakunnassa?

– Haluan voittaa sieluja Jeesukselle. Olen solunjohtajana. Se on minulle tärkeää. Saan opettaa ryhmäläisiä ja viedä heitä eteenpäin. Pyydän siihen Jumalalta viisautta, että osaan tuoda oikeat asiat esille. Seurakunta tukee minua siinä. Johdan solua yhdessä Hanna Hohtarin kanssa. Pyhä Henki on meidän kanssamme ja auttaa meitä siinä. Saamme rohkaista toisia ja käyttää armolahjoja.

Mitä Jumala on puhunut sinulle jaettavaksi seurakunnalle?

– Nämä raamatunkohdat tulivat hyvin vahvasti sydämelle:

Fil.4:19: ”Minun Jumalani on täyttävä kaikki tarpeenne kirkkaudessa olevan rikkautensa mukaan Kristuksessa Jeesuksessa.”

Joh.15:16-17: ”Ette te valinneet minua, vaan minä valitsin teidät ja asetin teidät sitä varten, että menisitte ja kantaisitte hedelmää ja että teidän hedelmänne pysyisi ja että Isä antaisi teille, mitä sitten anottekin Häneltä minun nimessäni. Sen käskyn minä anna teille, että rakastatte toisianne.”

Artikkelit