Artikkelit

Haastattelussa: Johanna Tunturipuro

Johanna Tunturipuro liityi Cityseurakuntaan elokuussa. Hän tulee samalla mukaan myös pastoritiimiin.

Johanna, miten löysit läheisen suhteen Jeesukseen?

– Uudestisynnyin 90 -luvun alussa. Kohtasin Pyhän Hengen voimakkaasti ja kaikki lapsuudesta asti omaavani kirkollinen perintö muuttui eläväksi todellisuudeksi.

Mitä sinulla on erityisesti sydämellä ja mikä on kutsumuksesi?

– Vaellukseeni Isän tyttärenä sisältyy monenlaisia ajanjaksoja: ylistyksen johtamista, kasvamista profeetallisuudessa ja niistä opettamista, yli kymmenen seurakunnan istuttaminen. Nyt rakennan profeetallisten ihmisten verkostoa Suomeen ja haluan koota Suomen profeettoja yhteen. Lisäksi luon kasvavia kansainvälisiä yhteyksiä tämän ajan profeettoihin. Kolme vuotta olen rakentanut Ilmestysmaja -nimistä Apostolista Keskusta ja rukoushuonetta, MAJA24:ää, Helsinkiin. Olemme rukoilleet 4-5 iltaa viikossa mm. uskovien, seurakuntien ja hengellisten johtajien yhteyden nousemista. Kutsumukseni? Hengellinen isäni Chuck Pierce kutsuu minua apostoliseksi profeetaksi. Siinä lahjassa haluan palvella Jeesuksen omia yli seurakuntarajojen.

Miten Jumala johdatti sinut liittymään Cityseurakuntaan?

– Pyhä Henki antoi ajatuksen: yhteys näyttää joltain! Myös janoni nähdä viisitahoinen palvelulahja toimivan kaikilta osiltaan konkreettisesti vain kasvoi. Keväällä Pyhä Henki toi sitten ajatuksiini Cityseurakunnan. Yhteistyöllä voisimme luoda ”lentotukialuksen”, joka mahdollistaisi viisitahoisen palvelulahjan toiminnan samassa paikassa. Evankeliointi- ja lähetysjärjestö Missiomaailmahan tulee toimimaan myös samoissa tiloissa. Kun Ilmestysmaja ei ole varsinaisesti seurakunta, näin hyväksi myös liittyä jäsenenä Cityseurakuntaan, voidakseni olla rakentamassa sitäkin Jumalan suunnitelmien toteutumiseksi.

Miten näet Suomen hengellisen tilan tällä hetkellä?

– Suomen kutsu on olla sovitteleva sillanrakentaja, sitä Jumala on nostamassa tällä hetkellä, etenkin hengellisessä todellisuudessa. Suomi tarvitsee profeettoja, jotka näyttävät meille Jumalan antaman suunnan, sekä apostolien tuomaa muutoksen mahdollistamista ja järjestystä. Myös lisää opetusta Uuden Liiton alkuperäisen uskonvaelluksen ja seurakuntamallin toteuttamiseksi tarvitaan.

Artikkelit