Artikkelit

Elämälläsi on tarkoitus!

Mikä on sinulle tärkeintä elämässäsi? Kannattaa pysähtyä todella tämän kysymyksen edessä. Sillä se ratkaisee elämäsi suunnan tässä ajassa ja ikuisuudessa. Tärkeintä on löytää oman elämän tarkoitus ja alkaa elää sen mukaisesti.

Miten se on mahdollista? Vain Jumalan yhteydessä, johon on pääsy ainoastaan Jeesuksen Kristuksen kautta. Hänessä on koko olemisemme tarkoitus. Jumala loi ihmisen yhteyteensä. Mutta synti rikkoi sen ja sai aikaan eron Jumalasta. Jeesuksen ansiosta ihminen voi tulla palautetuksi Jumalan yhteyteen.

Jeesuksen elämä, kuolema ja ylösnousemus osoittaa, kuinka ihmisen tarkoitus pääsee toteutumaan, kun samaistumme häneen. 

Jeesuksen elämä maan päällä on mahtava esikuva, kuinka uskova ihminen voi elää ja palvella Pyhän Hengen voimassa. Vaikka Jeesus oli Jumala, hän ei käyttänyt jumalallisia kykyjään, vaan toimi ihmisenä osoittaen, että on mahdollista elää Jumalalle pyhitettyä elämää.

Jeesuksen elämän tarkoitus oli ennen kaikkea olla täydellinen Jumalalle kelpaava uhri. Silloin hän saattoi maksaa kuolemallaan ihmiskunnan syntien rangaistuksen ja lunastaa meidät vapaaksi saatanan orjuudesta. 

Ristillä on myös toinen puoli. Kun uskova tunnustaa Jeesuksen Herrakseen, hän samaistuu Jeesuksen kuolemaan. Se tarkoittaa, että hän luovuttaa syntiluontonsa ristille ja kuolee Jeesuksen kanssa omille haluilleen. Ei vain kerran vaan jatkuvana prosessina.

Jeesuksen kuolemaa seurasi ylösnousemus, joka on historiallinen tosiasia. Hän ei jäänyt hautaan, vaan nousi ylös kuolleista. Jumalan voima mursi kuoleman, synnin ja saatanan vallan. Jeesus Kristus korotettiin taivaaseen ja hänen kanssaan jokainen uskova, joka on samaistunut häneen ristillä. 

Sama ylösnousemusvoima, Jumalan yliluonnollinen voima alkaa vaikuttaa jokaisessa Jeesukselle kokonaan antautuneessa kristityssä. Silloin hän voi täyttää elämänsä tarkoituksen ja olla Jeesuksen edustajana maan päällä ja edistää Jumalan valtakuntaa, kunnes Kristus voi palata takaisin.

Tämän ilmestyksen Pyhä Henki antaa nyt sinulle, että juuri sinä voit täyttää elämäsi tarkoituksen.

Artikkelit