Artikkelit

Kristuksen Morsian – valmistaudu!

Tammikuun lopulla oli seurakuntamme puhujavieraina Englannista apostoli Howard Barnes ja hänen työtoverinsa Mike Pike, joka profettana virtasi myös apostolisessa voitelussa. Heillä oli meille tuoretta ilmestystä.

Sanoma haastoi valmistautumaan Jeesuksen takaisin­tuloon, joka on seurakunnan autuaallinen toivo. Jumala Isänä haluaan antaa Pojalleen Kristukselle Morsiamen, joka muodostuu koko hänen perheväestään. Sitä varten kaikkien meidän tulee valmistaa itsemme – henkilö­kohtaisesti ja yhteisesti. Se merkitsee kasvua intiimiin rakkaussuhteeseen Jeesuksen kanssa.

Kristuksen Morsian tulee kokoontumaan paikallisesti, alueellisesti ja kansallisesti yhteen rukoillakseen ja palvoakseen Jumalaa. He vuodattavat sydämensä puhtaudessa ja pyhyydessä hänen eteensä täyttäessään sen kutsun, jonka ovat saaneet Herralta. Kirkastettuna seurakuntana he ikävöiden pyytävät yhdestä sydämestä: “Tule, Herra Jeesus Kristus!”

Kristuksen seurakunnalla on kiireellinen tehtävä, jonka hän vain Morsiamena voi täyttää: Valmistaa pyhyyden ja vanhurskauden tie kuningasten Kuninkaan Kristuksen Jeesuksen tulolle. Silloin pasuuna kajahtaa ja pyhät temmataan yläilmoihin ja Karitsan häät voivat alkaa.

Morsian-seurakunta on Kristuksen kunnia maan päällä ja on niin henkeä­salpaavan kaunis, että vihollinen kateellisena yrittää kaikin keinoin tuhota hänet. Mutta se ei pysty siihen, koska Morsian ei ole heikko, vaan on voimakas Kristuksessa ilmaisten täyttä ykseyttä hänessä. Siten se pystyy tuomaan kansakuntaan muutoksen ja parantumisen.

Morsian-seurakunnalla on kaikki ne voitelut, jotka Kristuksen viidessä Hengen virassa on lahjoitettu seurakunnalle, joka tehdään valmiiksi palveluksen työhön niiden kautta. Hän palvelee Jeesuksen tavoin maan päällä ja on siten täysin sopiva “Karitsan vaimoksi”.

Pyhän Hengen vuodatusta seurakunnalle täydessä määrässä ei ole vielä tapahtunut, koska se on varattu Kristuksen Morsiamelle, jotta se voi valmistaa itsensä Kuninkaan takaisin tuloon. Kun Kuningas näkee, että Morsiamen ainoa kaipaus on Häntä kohti, silloin Hän lähettää Auttajan – vuodattaa Henkensä Morsian-seurakunnan ylle.

Kutsu kuuluu sinulle: Valmistaudu!

Artikkelit