Artikkelit

EVANKELIUMIN VOIMA

Kuinka voimme välittää evankeliumin ilosanoman toisille? Me tiedämme ja olemme itse kokeneet, että evankeliumi on Jumalan voima, joka pelastaa ja vapauttaa synnin vallasta. Voimme antaa eteenpäin vain sitä, mitä meillä on. Kesästä nauttiessamme muutama kehotuksen sana.

Pukeudu Jumalan voimaan joka päivä. Omassa voimassa et pysty etkä edes halua olla Jeesuksen todistaja. Aina löytyy sopivia verukkeita: ei ole aikaa, ei tunnu siltä, en osaa lähestyä ihmisiä, jne… Pyhä Henki tekee sinut kykeneväksi, kun antaudut vain hänen käyttöönsä.

Ole hengessä palava. Toisin sanoen anna Pyhän Hengen innostaa sinut liikkeelle. Alttiuden kengät on syytä varmistaa, että ne ovat todella jaloissa. Jumalan armeijan soturi on altis sotaanlähdön päivänä ja on uskollinen kutsujalleen. Hän on aina valmis kertomaan Herrastaan, kun siihen avautuu tilaisuus.

Kasvata taidollisuutta, kuinka kertoa evankeliumi ja johtaa ihminen uskoon. On nimittäin niin, että jos teräase on päässyt tylsymään, on viisautta tahkota se kuntoon. Älä kuitenkaan aseta taidon puutetta esteeksi, vaan muista, että kokemuksen myötä taidot kehittyvät.

Pidä sydämesi puhtaana. Sydämen kyllyydestä suu puhuu. Jos siellä on riitaa vaikka aviopuolison kanssa, se sumentaa todistuksen kirkkauden. Mutta siihen ei tarvitse jäädä, vaan voi tehdä parannuksen ja puhdistautua Jeesuksen veressä.

Käytä valtuuksia, jotka sinulla on Jeesuksen nimessä. Voit puhua parantumista sairaalle ja nähdä, kuinka Jumalan voima tulee avuksi tarpeessa olevalle ihmisille. Kun lähdet liikkeelle evankeliumin kanssa, Herra itse vahvistaa Sanansa niin, että sitä seuraa Jumalan voiman esiin tulo.

Siunattua kesää sinulle

Hänen todistajanaan!

Seppo Pehkonen

Artikkelit