Artikkelit

Apostolin sana: Jumalan valtakunta laajenee!

Cityn perusarvoista viimeisenä katsotaan Jumalan valtakunnan laajenemista ja kuinka sen kautta Jumala saa kunnian. Hän haluaa, että toimimme yhdessä hänen kanssaan Valtakunnan laajentamisessa. Se on koko olemassa olemisemme varsinainen tarkoitus.

Mikä on Jumalan valtakunnan olemus? Jeesus opetti Isä meidän -rukouksen, joka on meille kaikille hyvin tuttu. Kristityt ympäri maailmaa rukoilevat sen myötä Jumalaa, monet ainoastaan opittuna kaavana, mutta toiset ihan tosissaan tarkoittaen sitä, sen mukaisesti kuin ovat sen ymmärtäneet. 

Siinä on tutut sanat: “Tulkoon sinun valtakuntasi. Tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä niin kuin taivaassa.” Elämme todeksi vastausta tähän rukoukseen. Jumalan valtakunta murtautuu esiin ja laajenee kaikkialla. Me uskovat toimimme yhteistyössä Kuninkaan kanssa niin luonnollisilla kuin myös yliluonnollisilla tavoilla.

Kohtaamme myös sen tosiasian, että vastavoivat nousevat raastavasti esiin. Voimme olla vakuuttuneita, että Jumala on silti kaiken keskellä suuri ja voitokas. Paholainen on kukistettu ja taistelun lopputulos on selvä. Siksi toimimme luottavaisesti yhteistyössä Jumalan kanssa tietoisina siitä, että Jumalan valtakunta toteutuu maan päällä niin kuin taivaassa. 

Ristillä on saatu täydellinen voitto Jeesuksen kuoleman ja ylösnousemisen kautta. Tämä voitto manifestoituu kauttamme. Jumalan valtakunnan esiintulo eri puolilla maailmaa on kuin suuri virta, joka tunkeutuu kaikkialle välittäen elämää. Se ilmenee moninaisina todistuksina, mitä jatkuvasti tapahtuu, kun ihmisten elämä muuttuu.

Jumalan valtakunnan olemus on vanhruskautta, rauhaa ja iloa Pyhässä Hengessä. Se ei ole syömistä ja juomista, ei ulko­naisia uskonnollisia toimituksia, vaan todellista elämää Jumalan läsnäolossa tässä ja nyt! Se on vanhurskautta, koska sinut uskovana on julistettu täydelliseksi niin kuin Jeesus Jumalan yhteydessä. Se on rauhaa, jossa sinulla on Jeesuksen kautta mielenrauha, eheys, harmonia ja tasapaino Jumalan kanssa ja toisten sekä itsesi kanssa. Se on pyhää iloa Hengessä, jossa sinun sydämesi iloitsee ja riemuitsee Herrassa riippumatta ulkoisista olosuhteista.

Tämä valtakunta laajenee, nyt uuden työkauden alettua, kun sinulla on syvenevä ja aito yhteys Jumalan kanssa. Silloin sinun kauttasi Jumalan rakkaus ja voima leviää toisille siunaukseksi. Jumalan suosio on ylläsi ja saat nähdä kuinka pienestä kasvaa suurta yhdessä Hänen kanssaan.

Artikkelit