Artikkelit

Apostolin sana: Jumalan sana muuttaa meitä!

Raamattu on ihmeellinen kirja. Se koostuu 66 kirjasta, jotka on kirjoitettu 1600 vuoden aikana noin 40 eri henkilön toimesta. On yliluonnollista, että kirjoittajat synnyttivät tekstejä, joiden sanoma on täysin yhdenmukainen ja tähtää samaan päämäärään.

Raamattu on syntynyt Pyhän Hengen innoituksesta. Se on Jumalan sana, joka ilmaisee meille, millainen Jumala on ja millaiseksi hän tarkoitti ihmisen hänen yhteydessään. Raamattu on taivaallista dynamiittia, joka avaa meille vastaanotettavaksi Jumalan ehdottoman rakkauden ja yliluonnollisen voiman. Jumalan sana muuttaa meitä.

On suuri siunaus, että saamme lukea ja tutkia Jumalan sanaa omalla äidin­kielellämme. Emme lue sitä ainoastaan historiallisena dokumenttina, vaan haluamme kuunnella, mitä Jumala puhuu sen kautta henkilö­kohtaisesti oman elämämme tämän hetkiseen tilanteeseen, että voimme myös toimia sen mukaan.

Silloin saamme uudeen rakkauden Sanaa kohtaan ja Pyhän Hengen elämä alkaa tulvia meissä niin vuolaasti, että se koituu siunaukseksi myös niille, joiden kanssa olemme tekemisissä.

Julista rohkeasti itsellesi ja kaikille henkivalloille ympärilläsi seuraavia Sanan totuuksia:

Jumalan sana on taivaallinen valo, joka tunkeutuu sydämeeni ja poistaa sieltä kaiken pimeyden. Se on jokapäi­väinen leipä, josta saan kaikki tarvittavat ravinteet elämääni varten, jotta suhteeni Jumalan kanssa voi syventyä.

Jumalan sana on virvoittava vesi, joka puhdistaa ja parantaa sieluni, että todella saan nähdä hänet kasvoista kasvoihin ja muuttua hänen kuvansa kaltaiseksi. Se on kuin kuluttava tuli, joka polttaa sisimmästäni kaiken tarpeettoman.

Jumalan sana on kirkas peili, josta näen todellisen tarkoitukseni, keneksi minut luotu ja lunastettu. Se on kuin terävä miekka, joka tunkee lävitse ja erottaa sisimpäni ajatukset ja aikomukset. Vasaran tavoin se pehmentää sydämeni kovan maaperän, jotta sinne kylvetty Sanan elävä siemen voi kantaa moninkertaistuvaa hedelmää.

Runsaasti asukoon meissä jokaisessa Jumalan sana ja tuokoon todellisen muutoksen elämäämme!

Artikkelit