Artikkelit

Apostolin sana: Jumala on hyvä!

Perusarvot ovat elämässämme kuin silmälasit, joiden läpi havainnoimme ympäröivää maailmaa. Jos näkökyky on heikko, sopivat linssit korjaavat näköhavainnon oikeaksi. 

Cityn perheyhteyden ensimmäiseksi perusavoksi olemme julistaneet: JUMALA ON HYVÄ! Kun tämä on totta omassa Jumala-suhteessamme, silloin uskonelämämme voi kasvaa vahvalla perustalla ja seurakunnan toiminoissa siitä muodostuu luja yhteinen vakaumus. 

Jumala on paljon parempi kuin osaamme kuvittella. Hän on aina ja vain hyvä. Kun saamme ilmestyksen tästä, se alkaa muuttaa meitä sisäisesti ja vaikuttaa kaikessa toiminnassamme. 

Muutamia perustotuuksia Jumalan hyvyydestä:

Jumala on armollinen ja laupias kaikkia ihmisiä kohtaan, jotka hän on luonut. Jokainen hyvä anti ja täydellinen lahja tulee Jumalalta. 

Jumala on hyvä, koska hän antoi oman Poikansa Jeesuksen pelastaakseen ihmiset yhteyteensä. Jeesus on Jumalan hyvyyden huipentuma, vain hänen kauttaan meillä on Isä.

Jumala on hyvä Isä ja voimme aina luottaa häneen olosuhteista riippumatta silloinkin, kun emme käsitä. Jumala on niin hyvä Isä, että hän kääntää vaikeatkin tilanteet parhaaksemme.

Jumala on voittanut pimeyden vallat Jeesuksen ristin kautta. Paholainen tuli varastamaan, tappamaan ja tuhoamaan, mutta Jeesus on tullut antamaan yltä­kylläisen elämän.

Jumalan hyvyys on tuhlailevaa. Kun joku kertoo siitä, miten Isän  hyvyys on ilmestynyt hänelle, todistuksen voima synnyttää kuulijoissa uskon, että Jumala on kykenevä ja halukas tekemään sen uudelleen.

Jumala on hyvä, koska hän haluaa, että menestymme elämän kaikilla osa­-alueilla. Hän antaa kaikki synnit anteeksi ja parantaa kaikki sairautemme, tyydyttää syvimmät kaipauksemme. Voimme luottaa häneen myös talouden alueella.

Näin koko elämäsi määrittyy Isän ehdottoman hyvyyden kautta. Voit kaikissa tilanteissa keskittyä Jeesukseen, vaikka et saisi kaikkiin kysymyksiin vastauksia.Saat maistaa ja nähdä, että Herra on todella hyvä!

Artikkelit