Artikkelit

Apostolin sana: Hyvin tehty!

Yli kahteen kuukauteen emme ole voineet kokoontua normaalisti viikkojuhlaan. Nyt tilanne on muuttunut. Sunnuntaista 7.6. lähtien on mahdollista jälleen pitää avoimia tilaisuuksia, joihin kaikki halukkaat ovat tervetulleita. Huomioimme toki koronaepidemian vuoksi säädetyt turvaohjeet, mutta ennen kaikkea panemme luottamuksemme Jumalaan.

Tämä erillään oleminen on ollut kaikille haastavaa, koska seurakunnan olemukseen kuuluu yhteen tuleminen eikä vain tilaisuuksien seuraaminen netin välityksellä. Nettilähetykset on tietysti ollut loistava mahdollisuus levittää sanomaamme laajemminkin. Tilastot nimittäin osoittavat, että lähetyksiemme katsojaluvut ovat huimasti lisääntyneet.

Samalla on myös hyödynnetty poikkeutilanne ja toteutettu Citykirkon rakennushankkeen kakkosvaihe, joka on nyt aivan loppusuoralla. Kiitos kaikille, jotka eri vaiheissa olitte innokkaasti talkootyössä ja mahdollistitte hankkeen etenemisen. Kiitos erityisesti Tomi Pokille, joka projektin vetäjänä ilman palkkausta antoi jälleen uskomattoman työpanoksen. Te kaikki, rakkaat Cityn perheyhteyteen kuuluvat, jotka olette antaneet aikaanne ja voimianne sekä varojanne yhteiseen rakentamiseen, olette saaneet Taivaan Isän hymyilemään ja sanomaan: “Hyvin tehty!  Haluan asua keskellänne!”

Talouden suhteen en voi olla viittaamatta apostoli Paavaliin, joka kuvasi Jumalan armon ihmeellistä vaikutusta Makedonian seurakunnissa. Raskaiden koetuksien ja suuren köyhyyden keskellä heillä oli ylenpalttinen ilo saada olla anteliaita. He antoivat voimiensa mukaan, jopa yli voimiensa. Kaiken tämän he tekivät ihan omasta aloitteestaan pyytämällä pyytäen saada olla mukana hankkeessa.

Tätä Jumalan armo saa aikaan. Vaikka vielä rakennushankkeen rahoitus ei ole täysin manifestoitunut eli tullut näkyväksi, minulla on silti syvä lepo sisimmässäni, että Taivaan Isällä on siihen erinomainen ratkaisu, joka tulee esiin juuri oikeaan aikaan. Se mitä nyt olemme antaneet ja annamme, on kylvösiementä vielä suuremmalle sadonkorjuulle.

Siunattua kesäaikaa sinulle. Tavataan viikkojuhlassa!

Artikkelit