Artikkelit

Apostolin sana: Hengen virrat kauttasi!

Kevät murtautuu esiin routaisesta maasta. Auringon lämpö ja keväiset sateet pehmentävät maan ja kylvösiemen saa hyvän kasvualustan. 

Näin myös suhteemme Jumalaan. Isän rakkaus on kuin aurinko, joka tuo parantumisen sydämen haavoihin. Kristuksen työ ristin ja ylösnousemuksen kautta on perusta, jolle uusi elämä täysin rakentuu. Pyhän Henki on vuodatettu uskovien ylle kuin keväinen sade niin, että hän asuu jokaisessa uudesisyntyneessä Jumalan lapsessa ja tulee voimana hänen ylleen niin, että hän saa kyvyn olla Jeesuksen todistaja.

Hengen sade merkitsee uudistumista rakkaussuhteessa Jeesukseen. Kaikki mitä teemme Jumalan valtakunnassa tapahtuu tästä suhteesta käsin. Se on kuin kirkas lähde, joka kumpuaa tuoretta vettä koko ajan niin, että uskova saa olla tyydytetty sisäisesti. Rukouselämän kammiohetkistä tulee ikävöityjä Jumalan läsnäolon kokemuksia. Ikävöinti on molemmin puolista. Me ikävöimme saada viettää aikaa hänen kanssaan, mutta vielä enemmän Hän – Isä, Poika ja Pyhä Henki – ikävöi saada olla kanssamme.

Tuo lähde sisimmässämme kumpuaa vettä iankankaikkiseen elämään. Ikuinen elämä on Jumalan tuntemista ja siinä läheisessä suhteessa hänen kanssaan elämä tulvii. Se tulvii ylitsevuotavasti niin, että toteuhtuu se Hengen virran juokseminen, mistä Jeesus puhui. Se tuo elämää ympärillemme. 

Pyhän Hengen virrat tulvivat kauttasi toisia varten. Taivas tulee maan päälle. Yliluonnollisia asioita alkaa tapahtua, kun kerrot siitä, mitä Jumala on tehnyt sinun elämässäsi. Todistuksen voima toimii kauttasi. Ihminen lähelläsi kokee Jumalan todellisena niin, että hän voi pelastua, parantua, vapautua ja täyttyä Pyhällä Hengellä.

Olemme äärettömän kiitollisia siitä, että Jumala lähetti keskuuteemme Simeon Jansenin ja raamattukoulutiimin Saksasta. Heidän palvelunsa keskellämme on kuin raikas kevätsade, joka tuo taivaan todellisuuden maan päälle ja murtaa pimeyden ja tuo esiin uuden aikakauden.

Ota sinä vastaan osasi siitä, mitä Isä on nyt varannut meille hänen ominaan!

Artikkelit