Artikkelit

Apostolin sana: Citykirkko velattomaksi!

Huhtikuun viimeisellä viikolla pidettiin Citykirkon vuosikokous. Siinä käytiin läpi viime vuoden tapahtumia erityisesti talouden näkökulmasta. 

Syvä kiitollisuus nousee sydämistä, kuinka ihmeellisesti Taivaan Isä on pitänyt meistä Cityn perheyhteytenä hyvää huolta. Hän kehottaa Sanassaan olemaan unohtamatta, mitä hyvää hän on tehnyt. Hän antanut anteeksi kaikki syntimme ja parantaa kaikki sairautemme. Hän on ottanut pois syntiluontomme ja antanut tilalle kokonaan uuden identiteetin Kristuksessa. Saamme nousta hengessä taivaallisiin ja täyttää sitä tehtävää, mihin hän on meidät kutsunut.

Tämän toteuttamista varten Isä on antanut meille yhteisen kodin, Citykirkon, jossa saamme kokoontua ja kokea Isän erityistä läsnäoloa. Saamme sen kautta myös välittää Jumalan armon hyvyyttä ja kirkkautta kaikille, jotka tulevat vaikutuksemme piiriin. 

Citykirkon saaminen ei ollut mikään läpihuutojuttu. Siinä oli monia ihmeen täyteisiä vaiheita. Viisi vuotta sitten allekirjoitimme kauppakirjan toimitilan ostosta. Parin kolmen vuoden aikana toteutimme mittavat muutostyöt, jotta saimme tilan toimintaamme varten sopivaan muotoon. Kauppahinta 500 000 € oli maksettava käteisellä. Lisäksi rahaa remonttia varten tarvitsimme 50 000 €. Jumala oli vaikuttanut meissä uskoa niin, että olimme saaneet muutaman vuoden aikana kerätyksi rahaa yhteensä 250 000 €. Loppu 300 000 € otettiin pankista lainaa. 

Nyt tähän mennessä olemme maksaneet lyhennyksiä siten, että lainaa pankista on jäljellä 200 867 €.Tämä kaikki on ollut todellista talousihmettä, kun ottaa huomioon, että monet ovat olleet ahtaalla koronan jälkeisenä aikana. Cityn tulovirta (= saadut lahjoitukset) on huomattavasti alentunut. Silti olemme lainan lyhennyksien lisäksi maksaneet myös muutostyöistä tulleet ylimääräiset kulut, jotka olivat yli 50 000 € arvioitua enemmän. Kaikesta tästä suuri kiitos jokaiselle lahjoittajalle ja esirukoilijalle ja myös talkoissa mukana olleille. Ennen kaikkea ylistys kuuluu Jumalalle. 

Entä tästä eteenpäin? Nyt kun maailmalla on taloudellisesti ahdasta ja korkokanta on nousussa, se merkitsee meille, että Cityn lainan hoitokulut kasvavat merkittävästi. Kun samalla kaikki muutkin hinnat vain nousevat ja käytettävissä olevat rahat ihmisillä vähenevät, ei tilanne näytä talouden suhteen inhimillisesti lupaavalta.

Mikä ratkaisuksi? Parasta olisi, että saisimme pankkilainan maksettua kokonaan pois mahdollisimman pian. Miten se voisi toteutua?

Tiedämme, että Jumalan seurakunta ei ole maailman talouden vaihteluista riippuvainen, vaikka elämme sen keskellä. Seurakunta on kytkeytynyt Jumalan valtakunnan todellisuuteen uskon kautta eikä siellä ole mitään puutetta. Meillä on hyvä Isä, joka on luvannut pitää huolta omistaan. Hän on antanut meille tämän Citykirkon ja pitää sen jatkostakin huolen. Se tapahtuu niiden kautta, jotka ovat kuuliaisia hänen äänelleen.

Kun pari kuukautta sitten aamulla rukouksessa puhuin jälleen Isän kanssa Cityn talousasioista, en enää esittänyt mitään vaatimuksia. Juttelin vain: “Tää pankkilaina täytyisi kyllä saada pois. Kuinka nopeasti se onnistuisi? Mun ajatus on, että se tapahtuisi kahdessa vuodessa. Mikä olis sun ajatus, Isä?”

Välittömästi tuli vastaus: “Mitäs, jos se tulis vaikka nopeutettuna!” Olin ällikällä lyöty. Tarkoittiko Isä, että hän aikoo nopeuttaa aikaa? Hän ei sanonut enempää. “Minulle kyllä sopii todellakin, että aikaa voidaan nopeuttaa”, sanoin Isälle. “Sovitaanko niin, että kahden vuoden sisällä laina hoidetaan pois?” Juttutuokio päättyi. Sain sisäisen levon siitä, että voin rohkeasti julistaa hengen maailmaan: 

Citykirkko velattomaksi kahden vuoden sisällä!

Siksi pyydän nyt sinua, joka kuulut Cityn perheyhteyteen ja myös sinua, joka koet haluavasi seistä yhteisrintamassa kanssamme, tee tämä uskon julistus kanssani hengen ilmapiiriin. Vahvista se kysymällä Pyhältä Hengeltä, millä summalla voit itse olla kylvämässä joko kertaluontoisesti tai kuukausittain tähän hankkeeseen.

Jeesus antaa huikean lupauksen: “Kaiken, mitä te rukoilette ja anotte, uskokaa, että olette sen jo saaneet, niin se tulee teille.” Mark.11:24

PS. Käytä kylvöäsi varten Cityn pankkitiliä ja viitenumeroa 2244 tai MobilePay maksua koodilla 19969.

Artikkelit