Artikkelit

Apostolin sana: Anteliaisuus on Isän kaltaisuutta!

Anteliaisuutta pidetään hyveenä, joka tuntuu hyvältä ihmisten välisissä suhteissa. Kukaan ei pidä siitä, että ollaan kitsaita ja itsekeskeisiä välittämättä toisista.

Rakennamme Cityn perheyhteyttä perusarvoille, jotka tuovat taivasta maan päälle. Yksi näistä ydinarvoista on anteliaisuus. Se vaikuttaa sellaista ilmapiiriä keskinäisiin suhteisiimme, jossa on hyvä olla. Jumalan valtakunta on vanhurskautta, rauhaa ja iloa Pyhässä Hengessä. Rakkaus käytännössä on juuri tätä.

Tiesitkö, että anteliaisuus on Isän kaltaisuutta? Jumalan olemukseen kuuluu ylitsevuotava anteliaisuus, josta meidän anteliaisuutemme on heijastusta. Jumala on hyvä Isä, joka antaa hyviä lahjoja lapsilleen. Olemme luodut hänen kaltaisikseen. Johdonmukaisesti läpi Raamatun on Jumalan valtakunnan ja evankeliumin mallina Jeesuksen sana: “Autuampaa on antaa kuin ottaa.”

Jumala on siunannut meitä kaikella tavalla (pelastanut, parantanut, vapauttanut täyttänyt Hengellä, vastannut rukouksiin…), jotta me voimme olla anteliaita kaikella tavalla evankeliumin edistämiseksi. Iloinen arvokkaan ajan antaminen, kiintymyksen osoittaminen, kykyjen käyttö ja rahalahjojen jakaminen vetää puoleensa Jumalan huomion ja taivaan siunauksen. Se saa aikaan muutosta niin, että Hän alkaa luottaa meihin valtakuntansa todellisten rikkauksien uskomista.

Anteliaisuus kohtaa köyhyyden mentaliteetin ja muuttaa sitä tapaa, jolla olemme vuorovaikutuksessa maailmaan. Ei enää niukkuuden pelkoa, joka uskoo väärin, ettei Isän huolenpito olisi riittävää. Sen sijaan ollaan luottavaisia, että Jumala moninkertaistaa resurssit ja että hän on enemmän kuin innokas tuomaan menestyksen omilleen.

Anteliaisuus vapauttaa ilon, siunauksen ja suosion elämäämme. Kun annamme, meille annetaan, pudistettu ylitsevuotava mitta, kuten Jeesus lupaa. Anteliaisuus on ilmaisu luottamuksestamme Jumalan huolenpitoon. Se on julistus, että aarteemme on todella taivaassa.

Nyt kesän alkaessa, kun nautit kaikesta Isän hyvyydstä, tee anteliaisuudesta itsellesi elämäntapa, jossa edistyt koko ajan ja voit nähdä, kuinka tulevatkin sukupolvet ovat siunattuja.

Anteliaisuus on Isän kaltaisuutta ja luo aitoa yhteyttä City-perheeseemme!

Artikkelit