Artikkelit

ÄLÄ PELKÄÄ!

Hämmennyksen ja ahdistuksen aika on maassamme. Kaikkialla puhutaan vain vaarallisesta koronaepidemiasta. Jumalan kansan ei tulisi olla nyt peloissaan, päinvastoin meidän luottamuksemme on Jumalassa.

Viruksen aiheuttaja on tietysti paholainen, joka haluaa tuhota kansamme hyvinvoinnin, saattaa sen tereydenhoidon ja talouden sekasortuu. Samalla se yrittää lamaannuttaa seurakuntaa, että uskovat jäisisivät omiin poteroihinsa. Silloin seurakunta ei voisi tuoda toivon ja pelastuksen sanomaa ihmisille tämän ahdistuksen keskelle.

Juuri tässä tilanteessa ylösnoussut Kristus haluaa ilmestyä seurakunnalleen, niin kuin tapahtui alkuseurakunnan vainojen aikana apostoli Johannekselle. Tuo järisyttävä ilmestys avasi Jumalan palvelijan silmät ja korvat. Hän kaatui kuin kuolleena maahan ja kuuli sanat: ”Älä pelkää! Minä olen ensimmäinen ja viimeinen… Minulla on kuoleman ja tuonelan avaimet!”

Tarttuva ja tappava tauti on itsessään paha asia ja sen leviämistä vastaan taistellaan nyt kaikin käytettävissä olevin keinoin. Mutta sen aiheuttama pelko on vielä pahempi, kun se estää ihmisiä näkemästä, että Jeesus on voittanut pimeyden vallat. Hänellä on kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Se tarkoittaa myös koronaviruksen aiheuttamaa epidemiaa. Jokainen, joka uskoo ja panee häneen täyden luottamuksensa, saa ottaa vastaan vapautuksen pelon vallasta.

Jumalan täydellinen rakkaus, joka on ilmestynyt Jeesuksessa ja on vuodatettu sydämiimme Pyhän Hengen kautta, karkottaa kaiken pelon. Vaikka tartunta olisi jo tapahtunut, katsomalla Jeesukseen ristillä saat vastaanottaa hänen parantavan voimansa. Raamattu sanoo: ”Hän (Herra) lähetti Sanansa ja paransi heidät.” Sinä saat ottaa sen vastaan omaan sydämeesi. Älä jää pelkoon! Ota vastaan vapautus!

Nyt on aika seurakunnan nousta ja loistaa Taivaan valoa ympärilleen. Nyt on vielä armon aika. Pyhä Henki herättelee tämän vitsauksen kautta ihmisiä sisälle Jumalan valtakuntaan. Hän tekee sen myös sinun kauttasi. Valmistaudu suureen sadonkorjuuseen!

Artikkelit