Artikkelit

Täydellinen eheys

Jeesus alkoi puhua yllättäen ja sanoi: ”Tämän sukupolven aikana tuon parantumisen niin, että saatte kokea täydellisen eheyden kaikista menneisyyden haavoista, kivuista peloista, katkeruuksista ja pettymyksistä.”

Minun ymmärrykseni sanasta sukupolvi on: ne, jotka tällä hetkellä elävät. Saman sukupolven aikana elää siis eri ikäpolvia.

Jeesus toi esiin tilanteen, jossa kaksi ystävystä keskustelee keskenään ja toinen kertoo vaikeasta asiasta, jonka läpi on joutunut elämään menneisyydessä ja huokailee, että kunpa ei olisi tarvinnut kokea tätä kipua, kunpa olisin välttynyt tältä kokemukselta. Tällaiseen lauseeseen toisen uskovan vastaus usein on, että elämme langenneessa maailmassa, mutta Jeesus voi parantaa.

Näky tilanteesta päättyi ja Jeesus jatko puhettaan: ”Te ette elä langenneessa maailmassa. Te elätte lunastetussa maailmassa. Minä lunastin maailman Ristin työllä. Maailma ei ole pahan vallassa, sillä kaikki valta on minun. Tämän käsityksen tulee muuttua, jotta voidaan julistaa täyttä evankeliumia.”

Ymmärsin, että jos Jumalan lasten tulee nähdä maailman olevan lunastettu ja että toimimme täällä Jeesuksen voitosta käsin, silloin voimme todella nousta toimimaan voittajina.

Voidaksemme nousta siihen asemaan, joka meille kuuluu, asema, jonka Jeesus antoi meille, meidän täytyy ymmärtää meidän identiteettimme. Olemme Jumalan lapsia, jotka Jumala on asettanut maan päälle hallitsemaan täällä.

Jeesus jatkoi: ”Koko luomakunta huokaa ja odottaa Jumalan lasten ilmestymistä. Milloin Jumalan lapset ilmestyvät? Silloin, kun he saavat parantumisen menneisyyden kivuista ja näkevät itsensä oikein, Jumalan lapsina. Sellainen kuin minä olen, sellaisia te olette tässä maailmassa.

Joten tämän sukupolven aikana minä parannan menneisyyden kivut ja saatte kokea täydellisen eheyden, vapauden ja lunastuksen.”

Profetiaan kuuluu vielä yksi osuus: ”Koska tämä sukupolvi saa kokea täyden eheyden, tämä sukupolvi tulee kasvattamaan seuraavan sukupolven täydestä eheydestä käsin. Koska rikkinäiset ihmiset tuovat lisää rikkinäisyyttä, sukupolvien ajan jatkunut rikkinäisyys on vallinnut perheissä ja kasvatuksessa, mutta eheät ihmiset tuovat eheyttä. Pystymme rakastamaan niinkuin Jeesus rakastaa. Tuleva sukupolvi saa kokea, miltä tuntuu kasvaa eheän vanhemmuuden huolenpidossa ja he saavat kokemuksen voimallisesta kasvatuksesta, joka on täynnä rakkautta ja Jumalan tuntemista.”

– Jasmin

Artikkelit