Artikkelit

Apostolin näkökulma: Kaksi uutta avautumassa Citylle

Olemme jännittävän ajanjakson kynnyksellä. Jälleen. Taitaa olla niin, että olemme jatkuvasti jonkin uuden asian juurella ja sellainenhan meidän Jumalamme on, hän tekee aina jotain uutta.

Kynnyksellä olemisesta tulikin mieleen hauska Sanan paikka: ”Sillä yksi päivä sinun esikartanoissasi on parempi kuin tuhat muualla; mieluummin minä olen vartijana Jumalani huoneen kynnyksellä, kuin asun jumalattomien majoissa.” Psalmi 84:11

Tällä hetkellä Jumala on puhunut siitä, että hän luo meille kokonaan uuden DNA:n. Tietenkin oikeastaan asia on niin, että uusi DNA on jo luotu. Mehän olemme jo uusia luomuksia. Mutta se että Jumala tästä puhuu, tarkoittaa kuitenkin luultavasti sitä, että nyt uusi DNA alkaa tulla esiin. Meille tämä tarkoittaa kaikkea sitä, mitä uuden luomuksen elämään kuuluu, mm. jumalallisessa terveydessä vaeltaminen.

Toinen asia, mihin Jumala on kutsunut meidät mukaan, on nousta identiteetissämme siihen asemaan, joka meillä on Hänen poikina ja tyttärinä, kutsumaan olemattomat olevaiseksi. Tuomaan Taivasta maan päälle. Julistamaan Herran riemuvuotta.

Olemmekin alkaneet nähdä aivan ihmeellisiä läpimurtoja ihmisten henkilökohtaisessa elämässä liittyen identiteettiin ja myös ihania parantumisihmeitä on alkanut tulla esiin enenevässä määrin. Tätä lisää!

– Jasmin

Artikkelit