Artikkelit

Scule der Erweckund (Saksan Bethel) raamattukoulun vierailu 22.4. – 2.5.2021 Cityllä

Odotamme uskossa Bethelin Saksan raamattukoulun missiotiimin vierailua. Heitä johtaa Simeon Jansen -niminen nuori mies, jonka upea Pyhän Hengen seuraaminen ja johtajuus on välittynyt meillekin tännepäin. 

Hanna laittoi Simeonin merkille neljä vuotta sitten häntä Suomessa kuunnellessaan ja Jumala alkoi uudelleen puhua hänestä viime vuoden syksyllä Hannalle. Hän otti yhteyttä Simeoniin ja tämän vuoden alussa avaantui hienosti kontakti sinne. Olemme alkaneet tehdä erittäin hedelmällistä yhteistyötä tämän vuoden alusta alkaen heidän kanssaan johtotiimissä ja koemme, että Jumala on liikkunut meidän välillä rakentaen yhteyttä.

Olemme kokeneet syvää yhteyttä heihin ja he ovat saaneet Suomen sydämelleen. Tulemme järjestämään ylistystä, rukousta, profetaalista palvelua, evankeliointia sekä kokouksia heidän täällä ollessaan. Simeon Janssen tulee opettamaan myös viikkojuhlissamme 25.4. ja 2.5.

Tämän epävakaan tilanteen vuoksi emme pysty varmistamaan aikatauluja vielä kokonaisuudessaan, mutta seurailethan cityn facebookia ja nettisivuja, sillä yritämme parhaamme mukaan ilmoittaa sitä kautta kaikki tilaisuudet, jotka voimme järjestää yleisölle avoimina.

Kevät terkuin Hanna

Artikkelit