Artikkelit

Uuteen toimitilaan!

Nyt se on tapahtunut! Cityseurakunta on saanut päätökseen uuden toimitilan kaupat Yrittäjätalosta. Torstaina 12.7. siirtyi omistajuus seurakunnalle niistä osakkeista, jotka oikeuttavat 335 neliön tilan hallintaan 2. kerroksesta. Puoli vuotta aiemmin laadittiin kauppakirja ja silloin tammikuun lopulla maksettiin kauppasummasta 100 000 € ja loppuosuus 400 000 € siis nyt. Keräyksen kautta saimme koko kauppasummasta kokoon yli puolet, loppuosuudelle ja muutosremonttiin tarvittava osuus 300 000 € otettiin lainaksi Osuuspankista.
Kiitos kaikille, jotka olitte mukana toteuttamassa tätä talousihmettä. Taivaan Isän armo on niin ihmeellinen. Halleluja!

Vaikka emme vielä päässeet vuosi sitten asetettuun uskon tavoitteeseen, että saamme uuden toimitilan ilman velkaa, emme mitenkään lannistu ja jätä keräystä kesken. On nähtävä asia niin, että tuon tavoitteen toteutuminen siirtyi vain vähän edemmäksi. Uskossa ojentaudumme nyt siihen, että maksamme velan pois mahdollisimman pian, niin että kun pidämme viralliset avajaiset loppuvuodesta, silloin olemme velattomia!

Uskomme talousihmeen jatkuvan niin kuin se on ollut todellisuutta tähänkin saakka. Seurakunnassamme ja koko Kristuksen ruumiissa nousemme uudelle tasolle varojen kylvämisessä. Antaminen samoin kuin mikä muu tahansa palveleminen Jumalan valtakunnassa ei ole vaatimuksien täyttämistä. Päinvastoin. Kun sydän saa avautua Isän rakkaudelle, silloin alamme haluta samaa mitä Isä haluaa. Tulee halu panostaa omaan seurakuntarakennukseen niin kuin se vain suinkin on mahdollista ja sehän on mahdollista Jumalan armon vaikutuksesta.

Lahjoitukset toimitilarahastoon

Saaja: Citykirkko

Tilinumero: FI67 5722 4120 2501 03

Viitenumero: 2244

Artikkelit