Tulossa Syvemmälle -kirja

Kirjassaan SYVEMMÄLLE apostoli ja pastori Seppo Pehkonen kertoo avoimesti kutsumuksestaan ja elämänsä vaiheista aina Cityseurakunnan perustamiseen saakka. Hän on kiistatta Suomessa hengellinen isä ja uudistuksen edelläkävijä. 

Pastori Seppo tunnetaan myös yhteyden rakentajana. Hän on nöyrä mies, jonka sydän on täyttä kultaa. Hänen apostolinen kutsumuksensa on tullut esiin läpi elämän. 

Vilpitön usko ja rukouselämä avasi Sepolle ovia. Jumala kutsui hänet ensin Neuvostoliiton työhön, mistä ei jännitystä puuttunut, ja sitten Suomen suurimman helluntaiseurakunnan Saalemin johtavaksi pastoriksi. 

Pian ”Toronton siunaukseksi” kutsuttu Hengen aalto rantautui Suomeen. Seppo ja Anja saivat olla aallon kärjessä tuomassa Suomeen Isän siunausta. Itse koettuaan sen Seppo ei ollut enää entisensä. Järkiperäinen usko muuttui henkilökohtaiseksi rakkaussuhteeksi Jumalan kanssa. 

Tämä kirja kertoo Sepon & Anjan matkasta syvemmälle Jumalan virtoihin. Se haastaa myös sinua antautumaan Jeesukselle kokonaan ja tulemaan Pyhän Hengen uimavesiin Hänen kanssaan! 

Kirjan julkistaminen tapahtuu 1.12. Cityn Viikkojuhlan yhteydessä. Ennakkomyynti on avattu hinta 22 € kun maksat sen 17.11. mennessä, tämän jälkeen hinta 29€.

Maksa kirja Citykirkon tilille FI67 5722 4120 2501 03 viitteellä 3926 17.11. mennessä. Kirjat luovutetaan 1.12. Cityn Viikkojuhlan yhteydessä.

Kirjan kustantaa Kustannusyhtiö Visio oy ja on jatkossa myynnissä verkkokaupassa.