Artikkelit

Syvemmälle -kirja julkaistu

Kirjassaan SYVEMMÄLLE apostoli ja pastori Seppo Pehkonen kertoo avoimesti kutsumuksestaan ja elämänsä vaiheista aina Cityseurakunnan perustamiseen saakka. Hän on kiistatta Suomessa hengellinen isä ja uudistuksen edelläkävijä. 

Pastori Seppo tunnetaan myös yhteyden rakentajana. Hän on nöyrä mies, jonka sydän on täyttä kultaa. Hänen apostolinen kutsumuksensa on tullut esiin läpi elämän. 

Vilpitön usko ja rukouselämä avasi Sepolle ovia. Jumala kutsui hänet ensin Neuvostoliiton työhön, mistä ei jännitystä puuttunut, ja sitten Suomen suurimman helluntaiseurakunnan Saalemin johtavaksi pastoriksi. 

Pian ”Toronton siunaukseksi” kutsuttu Hengen aalto rantautui Suomeen. Seppo ja Anja saivat olla aallon kärjessä tuomassa Suomeen Isän siunausta. Itse koettuaan sen Seppo ei ollut enää entisensä. Järkiperäinen usko muuttui henkilökohtaiseksi rakkaussuhteeksi Jumalan kanssa. 

Tämä kirja kertoo Sepon & Anjan matkasta syvemmälle Jumalan virtoihin. Se haastaa myös sinua antautumaan Jeesukselle kokonaan ja tulemaan Pyhän Hengen uimavesiin Hänen kanssaan! 

Kirjan julkistaminen tapahtui 1.12. Cityn Viikkojuhlan yhteydessä. Kirjan hinta on 29€.

Ennakkoon maksetut kirjat luovutetaan 1.12. alkaen Cityn Viikkojuhlan yhteydessä.

Kirjan kustantaa Kustannusyhtiö Visio oy ja kirja on ostettavissa Viikkojuhlan lisäksi verkkokaupasta: https://kustannusvisio.fi/kauppa/tuote/syvemmalle/

Artikkelit