Artikkelit

Cityn raamattukoulu – Perhonen

Cityllä on alkamassa mielen uudistukseen keskittyvä opetuslapseuskoulu syksyllä. Koulun nimeksi laskettiin Perhonen, hyvin epätavallinen nimi, mutta koulu tulee kantamaan profeetallista mandaattia ja apostolista varustamista perustanaan. Lapseuteen siirtyminen ja Jumalan tunteminen ovat punainen lankamme.

Jokaisen henkilökohtainen metamorfoosi on se, minkä kautta Jumala uudistaa meidät hänen tuntemiseensa ja lähettää meidät lentoon. Läsnäolosta lähdemme rakentamaan jokaiselle perustaa lapseuteen ja Uuden liiton totuuteen.

Opiskelemme osittain Bethelin raamattukoulun materiaalien pohjalta, jossa yliluonnollinen muutos ja Taivaan tuleminen maan päälle on keskeistä. Opetus tapahtuu suomeksi ti-pe klo 9-12 ajanjaksolla 7.9.–17.12.2021.

Lähdemme yhdessä sitoutuneeseen prosessiin Jumalan kanssa kohti identiteettiä Kristuksessa sekä Sanan perustaa. Koulu laskettiin hengessä tätä aikaa varten varustamiseksi, kasvuksi sekä muutokseksi. 

Mikäli koet Jumalan kutsuvan sinua tähän syyskuusta joulukuuhun kestävään kouluun tulethan kyselemään lisää. Hakupaperit ja lisäinfo sähköpostilla hanna.matikainen@citykirkko.fi tai puhelimella 0503576679.

Vision casting eli näyn jakamistilaisuus 28.8. klo 11-12 Citykirkolla.

Artikkelit