Perheyhteyskurssi

Kurssi on tarkoitettu kaikille perheyhteydestä kiinnostuneille ja sen kautta tullaan Cityn perheyhteyteen. Ensimmäinen kokoontuminen on infoluonteinen ja se pidetään Citykirkolla. Siellä kerrotaan tarkemmin, mitä tämä 36 viikkoa kestävä kerran viikossa toteutuva kurssi pitää sisällään ja kuinka siinä toimitaan. 

Kurssi koostuu kuudesta osiosta. Ensin käydään läpi uskonelämän perustotuudet Jumalan suuresta rakkauden suunnitelmasta, kuinka voimme vahvistua ja juurtua suhteessamme Jumalaan. Sitten paneudutaan Pyhään Henkeen, kuka hän on ja mitä hän tekee. Sen jälkeen opetetaan evankelioinnista Hengen voimassa ja siihen liittyen myös kasteesta. Sitten käydään läpi seurakunnan olemusta, näkyä ja rakennetta. Viimeisessä osiossa paneudutaan vapautumiseen ja identiteetin eheyden kasvuun. 

Kurssi-ilta tapahtuu kerran viikossa kodissa tiistaisin parin tunnin ajan. Illan aikana on aiheen opetus ja sen soveltaminen käytäntöön sekä rukousta. Ilmoittautuminen kurssille info-kokoontumisessa tai suoraan pastoreille. 

Kerro kurssista uskoville, jotka etsivät seurakuntayhteyttä löytääkseen oman hengellisen kodin. Tervetuloa info-tilaisuuteen!