Artikkelit

Odotus…

Jokainen on odottanut jotain, joskus odotus on kihelmöivän jännittävää ja ihanaa, joskus saatamme kokea huolen ja pelonsekaista odotusta. Meidän odotuksemme pääpaino on Herran odotus. ”Odota Herraa. Ole luja, ja olkoon sydämesi rohkea. Odota Herraa.” Ps.27:14

Kun laitamme kaikessa luottamuksen Isään, niin odotuksemme on levollista. Se ei ole aina helppoa, tiedän, onneksi meillä on Sanan lupaukset, rukoustie on aina auki ja meissä, Isän lapsissa, asuu Pyhä Henki.

Niin, ja meillä on meidän Cityn perheyhteys, jossa voimme saada rinnalla kulkijaa pelottavissa odotuksissa. Rakkaus karkottaa pelon, pelko sitoo ja orjuuttaa. Täydellinen Isän rakkaus on vastaus pelottavaa odotukseen. Usein, tai ainakin useimmiten, ennakoiva pelko osoittautuu turhaksi. Pelkäsin jotakin, joka ei edes toteutunut.

Odotus silloin, kun odotimme jotain hyvää, mutta se ei toteutunutkaan, voimme kokea tulleemme petetyksi, sydämemme murtui. Näistä pettymyksistä Isä tuo takuuvarmasti voiman päästää irti, astua vapauteen kaikesta pettymyksistä. Pettymysten sijaan saamme juuri rakkauden, levon ja uuden luottamuksen Isään.  

Jumalan odottaminen on tosi huikeaa! Nyt syyskauden alkaessa on ”ilmassa” monia ihania asioita mitä odotetaan, on Perhonen-raamattukoulu, menemme Kalah-palvelussa (vapautuspalvelu) eteenpäin jne.

Yhdistetään Herran odotus, yhteyteen on luvattu siunaus. Odotetaan, että yliluonnollinen Jumala yhä enenevässä määrin näyttää kaikkivoipaisuutensa, että ihmisiä pelastuu, sairaat parantuvat ja sidotut vapautuvat. Odotetaan, että yhä tarkemmin kuulisimme Pyhän Hengen äänen ja toimisimme sen mukaan!

Ihanaa ja voimaannuttavaa odotusta. Sinua rakastetaan. Nähdään.

t. Hilkka 

Artikkelit