Artikkelit

MAJA24 Movement prayer – Rukous tuo muutoksen!

Citykirkolla on perjantaisin koko seurakunnan yhteinen rukousilta klo 18:30-20:30. Ilta on avoin – kaikki ovat tervetulleita!

Pyhä Henki on innoittanut meitä muutosrukoukseen. Nyt emme pelkästään ano apua tarpeisiimme tai eri tilanteisiin, vaan haluamme näissä perjantai-iltojen yhteisissä Maja24 – Movement prayer -illoissa keskittyä ymmärtämään Jumalan suuntaa tulevaisuuteen. Rukous saa aikaiseksi liikettä eteenpäin. Ilman rukousta ei tapahdu vaikuttavaa muutosta. Illoissa ylistykseen ja rukoukseen liitettynä julistamme ääneen, mitä uutta Jumala on nyt tekemässä. Teemme sen Raamatun totuuksiin ja lupauksiin vedoten, uskoen että ne tulevat näkyviksi meissä, seurakunnassa, Helsingissä ja tässä maassa!

Haluamme muutoksen jonka voi havaita konkreettisesti ja joka johtaa Kunigaskunnan eteenpäin menemiseen ja kasvuun niin hengellisessä voimassa kuin määrässäkin. Haluamme olla toetuttamassa Jumalan suunnitelmia juuri Hänen haluamallaan tavalla.

Rukous on ollut, ja on edelleen, jokaisen herätyksen alku ja perusta. Tule mukaan rukoilemaan joka perjantai klo 18:30 alkaen, tule julistamaan muutosta pääkaupunkiseudulle sekä koko maahamme. Yhteisessä rukouksessa on voima!

Artikkelit