Artikkelit

Hei kaikki Cityllä kävijät!

Olet varmaan uutisista huomannut, että Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kokoama koronakoordinaatioryhmä on todennut pääkaupunkiseudun olevan koronaepidemian leviämisvaiheessa. Sentähden uudet kokoontumisrajoitukset astuivat voimaan 23.11. kolmen viikon ajaksi 13.12. saakka. Rajoituksissa kielletään kokonaan yli 20 hengen yleisötilaisuudet sisätiloissa. Kuitenkin aluehallintoviraston sivuilla todetaan 20.11.2020 päivitetyssä tekstissä seuraavaa:

“Aluehallintoviraston määräämät kokoontumisrajoitukset eivät koske uskonnollisten yhdyskuntien järjestämiä jumalanpalveluksia ja muita vastaavia toimituksia, jotka kuuluvat yhteisöjen tavanomaiseen uskonnolliseen toimintaan ja jotka järjestetään julkista uskonnonharjoittamista varten yhteisön omissa tai niitä vastaavissa tiloissa… Uskonnollisten yhdyskuntien toimintaa säätelevät yhdyskunnat itse. Aluehallintovirastolla ei ole lain mukaan toimivaltaa rajoittaa tällaisia tilaisuuksia.”

Cityn johtiimi on kokoontumisessaan keskiviikkona 25.11. keskustellut näistä rajoituksista. Virallisesti Citykirkko on osa Kingdom Church -uskonnollista yhdyskuntaa. Päädyimme sellaiseen ratkaisuun, että seurakunnan sunnuntain viikkojuhlat järjestetään normaalisti tuona ajankohtana, myös Martin Reénin kokoukset perjantai- ja lauantai-iltoina.

Otamme kuitenkin huomioon aluevaltontaviraston antaman suosituksen mukaisesti, että kaikissa kokoontumisissa noudatetaan ohjeita turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä, joilla ehkäistään koronavirustartuntoja. Sijoitamme tuolit entistä väljemmin niin, että salin puolella on noin 20 istuinta ja kahvion puolella saman verran. Siellä olevat joutuvat seuraamaan kokousta TV-screenin kautta. Käsidesiä ja kasvosuojaimia on saatavilla sisääntulon pöydällä.

Pidetään huolta itsekukin riittävistä turvaetäisyyksistä suositusten mukaisesti, emme siis kättele tai halaile toisiamme. Kaikki viikkojuhlat lähetetään myös striimattuina Youtuben ja Facebookin kautta. Haluamme antaa mahdollisuuden vastuullisesti oman harkinnan mukaan tulla vahvistumaan paikanpäälle Cityyn yhteisestä uskostamme, rukoilemaan ja palvomaan Taivaallista Isää ja Herraa Jeesusta Kristusta. Sinä voit siis olla myös mukana netin kautta, mikäli tunnet oman ja muiden olon säilyvän turvallisempana olemalla kotona ruudun ääressä.

Koronatilanteesta johtuen lasten pyhäkoulu jää tauolle kolmena seuraavana sunnuntaina alkaen ensi sunnuntaista.

Ole runsaasti siunattu Herramme Jeesuksen Nimessä. Kannattaa tulla ajoissa sunnuntain kokoukseen, jos haluat varmistaa pääsyn salin puolelle.

Cityn apostolinen johtotiimi

25.11.2020

Artikkelit