Artikkelit

Hallintorakenteen muutos

 

Toinen tärkeä asia. Jo pitempään on valmisteltu Cityseurakunnassa hallitorakenteen muutosta. Tämä liittyy siihen, että noin vuosi sitten muodostettiin yhteinen uskonnollinen yhdyskunta nimeltä Kingdom Church. Perustajajäseniä oli 25 pastoria ja hengellistä johtajaa 6 eri seurakunnasta ja kristillisestä järjestöstä ympäri Suomea. Helsingistä mukana olivat City ja Esy.

Kingdom Church uskontokuntaan liittyvät paikalliset uskonyhteisöt eli seurakunnat ovat itsenäisiä ja toimivat kukin omilla nimillään yhdessä rakentaen Jumalan valtakuntaa. Niille on vahvistettu yhdyskunnan kokouksessa toukokuussa yhteiset uskon perustotuudet ja yhteinen arvopohja. Näistä dokumenteista voit saada halutessasi itsellesi kopion. Cityseurakunta on ottanut hallinnolliseksi nimekseen Citykirkko, joka on siis yksi Kingdom Church yhdyskunnan jäsenseurakunta. Myös muita seurakuntia on jo liittynyt ja uusia on liittymässä.

Cityseurakunnan toiminnassa hallintorakenteen muutos näkyy käytännössä ainoastaan siinä, että talouden hoito siirtyy Helsingin Cityseurakuntayhdistys ry:ltä uudelle perustetulle paikalliselle uskonyhteisölle nimeltä CITYKIRKKO. Toisin sanoen pankkitilit muuttuvat ja lahjoituksien vastaanottaja muuttuu, mutta viitenumerot pysyvät samoina. Elokuu tulee olemaan siirtymäkausi. Sinä aikana ei haittaa, vaikka toimisit vielä vanhan käytännön mukaisesti. Uusi ja vanha toimivat rinnakkain.

Uusi pankkitilin numero: FI67 5722 4120 2501 03

Saaja: Citykirkko

Kaikki viitenumerot pysyvät samoina.

Seurakunnan johtorakenteessa muutos ilmenee siten, että nykyisestä johtoryhmästä tulee cityneuvosto, johon kuuluvat kaikkien eri työmuotojen johtohenkilöt. Pastoritiimistä valitaan Citykirkon hallitus, jota johtaa seurakunnanjohtaja. Pastorien tulee tietysti nauttia cityneuvoston ja koko seurakunnan luottamusta.

Jäsenyyteen seurakunnassa rakennemuutos ei aiheuta muutosta. Jatkamme toimintaa edelleen tutuksi tulleen Cityseurakunnan nimen alla. Tiedotuksessa muutos tulee näkyviin, kun uudet nettisivut avataan syyskuun alussa, osoitteeksi tulee: www.citykirkko.fi

Artikkelit