Artikkelit

Evankeliointia kesällä

Cityllä on ollut pidempäänkin evankeliointia perjantai-iltaisin. Itse aktivoiduin pitkästä aikaa taas evankeliointiin 30.6-2.7. välisenä viikonloppuna, jolloin oli Tuska festarit Suvilahdessa, Kalasatamassa.

Kerroin evankeliumin mm. puoleksi vietnamilaiselle ja puoleksi ranskalaiselle miehelle sekä saamelaissuomalaiselle miehelle. Molemmat olivat hyvin kohteliaita ja rauhallisia. Suurin osa kohtaamisista sinä viikonloppuna olivat haastavampia. Jumala näytti myöhemmin ilmestyksessä vaimolleni, että tämä puoleksi saamelainen tuli uskoon, kiitos Herralle!

Saimme myös vaimoni kanssa rukoilla erään uskovaisen puolesta ja vahvistaa häntä Herrassa, vaikka hän olikin menossa festareille toisessa kädessä tupakka ja toisessa alkoholitölkki. Hän sanoi, että hän toivoo voivansa joku päivä tehdä samaa mitä mekin olimme tekemässä!

Painostava ilmapiiri oli vahvasti läsnä ja huomasin eron ilmapiirissä, kun jatkoimme perjantaina evankeliointia Kamppiin, jossa pidettiin seurakuntien yhteistä evankeliointi-iltaa. Siellä soitettiin ylistysmusiikkia ja pääsin kertomaan evankeliumin miehelle, joka järjesti aikoinaan tuskafestareita Kaisaniemessä! Mikä “sattuma!” 

Siellä missä on pimeyttä, valo loistaa kirkkaammin. Uskovina vaikutamme ilmapiiriin eikä toisinpäin.

Siitä lähtien olen useiden cityläisten kanssa mennyt joka lauantai evankelioimaan Kalasatamaan ennen lauantain viikkojuhlaa.

Eräs mies tuli uskoon kadulla, lausui pelastusrukouksen. Monet ovat kuulleet evankeliumia ja muutama uskovainenkin on tullut kadulla vastaan siinä samalla. Jumala on tuonut yhteyteemme myös lisää evankelistoja yliluonnollisella tavalla. Nyt on sadonkorjuun aika Kalasatamassa!

4.8.-6.8 pe-su on Come Alive Helsinki suuri evankeliointi tapahtuma, jossa on mukana useita seurakuntia. Klo 14-16 on evankeliointia ja klo 18-21 on kampanja Töölönlahden tapahtumapuistossa.

Ilmoittaudu mukaan, saat lisätietoja!

Ilmoittautuminen: www.armofgrace.com/comealive

Daniel Pant
Jumalan lapsi, aviomies, cityläinen, seurakuntapalvelija

Artikkelit