Artikkelit

Cityllä Viikkojuhlat ajalla 22.3.–31.5. siirtyvät nettiin

Suomen valtiovalta on määrännyt koronaepidemian leviämisen rajoittamiseksi 31.5. saakka, ettei yli 10 hengen kokoontumisia saa pitää ollenkaan. Cityllä tämä merkitsee sitä, ettemme voi pitää sunnuntain Viikkojuhlia Citykirkossa tuohon ajankohtaan saakka. Ainoastaan vastuuhenkilöt tulevat paikalle ja sunnuntain kokoukset lähetetään suorana nettiin Youtuben ja Facebookin kautta. Löydät edellä mainitut linkit osoitteesta www.citykirkko.fi  Pyhäkoulua ei myöskään pidetä tuona aikana. Kodeissa kokoontuvat solut jatkuvat ennallaan ja niihin voi osallistua.

On tärkeää huolehtia puhtaudesta, pestä kädet riittävän usein, välttää lähikontaktia (yhden metrin etäisyys). Jos on pakko yskäistä tai aivastaa, se tulee tehdä omaan hihaan eikä toiseen ihmiseen päin. Tietenkään mihinkään toimintaan ei pidä tulla, jos on flunssainen tai kuumeinen olo. Nämä ovat varotoiminenpiteitä, jotka on syytä huomioida, mutta silti ei pidä antautua pelon valtaan.

Koska koronavirusepidemia on saanut laajaa hysteriaa aikaan, on nyt erityisen tärkeää, että seurakuntana tuomme toivon sanoman ihmisille. Jeesuksessa on pelastus ja suoja kaikenlaisia pahuuden voimia vastaan. Jumalan täydellinen rakkaus karkottaa kaiken pelon 1.Joh.4:18. Kun Jeesus on tullut sydämeen Herraksi, silloin ihminen voi panna täyden luottamuksensa Jumalaan, joka on hänen omiensa parantaja ja suoja.

Ps.91:1-7 lupaa sille, joka Korkeimman suojassa istuu ja Kaikkivaltiaan varjossa yöpyy, että hän voi luottavaisesti sanoa: Herra on minun turvani ja linnani. Sulillaan Hän suojaa minua. En pelkää yön kauhuja, en ruttoa enkä virustautia, joka tekee tuhojaan. Vaikka tuhat kaatuisi sivultani, ei se minuun satu. Näin vakuuttaa Jumalan sana.

Seurakunnan yhteinen rukous on nyt välttämätöntä, kun ihmisten epätoivo vain kasvaa kansallisen kriisin keskellä. Maailma vapisee tämän vitsauksen edessä, mutta Kristuksen rakkauden valtaamalla seurakunnalla on vastaus. Jumala ravistelee sen kautta meitä kaikkia hereille: Nyt on aika etsiä Jumalan kasvoja ja nöyrtyä parannukseen, silloin meille kuuluu lupaus, että maa tehdään jälleen terveeksi 2.Aik.7:14.


Seppo Pehkonen
Apostoli – johtajava pastori

Artikkelit